Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lig için konuşuyorum; Kaan kısa adımlı ve çevik bir oyuncu değil. Alan genişlerse savunmada çok aksar. Bugün bile geçişlerde aksadığı oldu.Manu maçında Kaan kesin oynamalı zaten. Takımdaki en underrated ve en iyi pasör oyuncu olduğu kanaatindeyim. Torreria' nın yanında 8 değil 6 özellikli bir oyuncu oynaması gerektiğini hep söylüyorum, konuyla ilgili açtığım ve nedense pek itibar görmeyen başlıkta da bunu defaatle ifade etmiştim. Keşke Ndombele kumarı yerine sağlam bir 6 no alınsaydı...
Ligde Kerem-Sergio da yetecektir zaten, zorlu maçlarda Mertens oynamayıp ikisi birlikte de oynayabilir. UCL maçlarında rakibe geniş alanlar bırakırsak yüz kızartıcı sonuçlar kimin oynadığından bağımsız muhtemel olacaktır...Lig için konuşuyorum; Kaan kısa adımlı ve çevik bir oyuncu değil. Alan genişlerse savunmada çok aksar. Bugün bile geçişlerde aksadığı oldu.
Torreira sahadayken o riski rahatça alabiliyorsun işte. Süpürüyor çünkü. Bunu yapacak başka oyuncumuz yok o mevkide. Eyüp'ü de bilmiyorum.Ligde Kerem-Sergio da yetecektir zaten, zorlu maçlarda Mertens oynamayıp ikisi birlikte de oynayabilir. UCL maçlarında rakibe geniş alanlar bırakırsak yüz kızartıcı sonuçlar kimin oynadığından bağımsız muhtemel olacaktır...