- 20 Ağustos 2017
- 23.944
- 16.286
- 1.838
Gelmeni istemedim ama madem geldin kiraathaneden cik ta bi top oyna artik dayi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi bir transfer planlaması yapmamışız bu sezon. Çok gereksiz oyuncular getirdik.
Bir Sanchez var işte herkesin içine sinen.Bunu bir de diger basliklarda yaz renkdas...
- Angelinho
- Bakambu
- K.Demirbay
- Ziyech
- Zaha
- Tete
- Ndombele
Hangisinden ne zaman, ne kadar, ne seviyede ve kalitede verim aldik ? Tartisilir.
Bir Sanchez var işte herkesin içine sinen.
Ben sorunun transferlerde değil de hocanın rotasyonlu kadroyu yönetememesinde olduğunu düşünüyorum. Listede Davinson yok çünkü o 11’de, Onun yerine Nelsson bu listeye eklenir. 2 isim daha listeden çıkar desem hemen herkes ilk Zaha’yı, sonra Ziyech’i çıkarır çünkü ideal 11’de olması muhtemel ikili. Angelino çok süre aldığı için olmaz. Çünkü hoca tercihleriyle her zaman “Seni sevmiyorum sütoğlan” göndermesi yaptığından bence mutsuz. Hoca oyuncularını motive etmeli, taraftar zaten eleştirir, istemez, çıksın der. Ama hoca kazanmaya çalışır, ne yazık ki Okan bunu yapmıyorBunu bir de diger basliklarda yaz renkdas...
- Angelinho
- Bakambu
- K.Demirbay
- Ziyech
- Zaha
- Tete
- Ndombele
Hangisinden ne zaman, ne kadar, ne seviyede ve kalitede verim aldik ? Tartisilir.
ŞL dönüşü ilk maçta bence rotasyon denenmeliydi ve bu adam 10 numara denenmeliydi.10 numarada oynamalı.
berkandan dolayıHala neden alındığını çözebilmiş değilim. Yabancı sınırını delmek için aldık değerlendirmek için bir çabamız yok. Kendisinin de çabası yok.
3 milyon gibi bir parayı çöpe attık resmen