#8 Kerem Demirbay

Gelmeni istemedim ama madem geldin kiraathaneden cik ta bi top oyna artik dayi.

Pas hatası yapıyor diye kesik yedi.takımda bir tek kendisi pas hatası yapıyor herhald diğer herkes muhteşem paslar atıyor.
hocanın adaletsiz olduğunu anladı takımdan soğudu bence.

10 numara oynamışlığı var eğer kullanacaksak 8 numara değil orada kullanmalıyız kaleye yakınlaştırıp skorerliğini arttırmalıyız. Fiziksel olarak 6-8 kaldıracak seviyede değil belki oyun aklı 10 numarayı götürebilir.

Ölü adama parayı verdik o da koşarak geldi, zaten kendi takımında taraftarı kurtulduk diye bayram ediyordu

Elinde 3 oyuncu var.

Kerem Demirbay
Sergio Oliviera
Kaan Ayhan

Bu üç oyuncunun özelliklerini de bilmek lazım.

Kaan Lucas’ın arkasını iyi toplar, stoperi anında üçler, risk almaz.

Sergio riskli işler yapar ama kanatlar geçince ortalarıyla, oyun kurmasıyla oyunu kilitlendiği anlarda paslarıyla iş çözebilir. Ama arkasını toplamak lazım.

Kerem Demirbay, sık sık ceza sahasına bindirme yapar, içeriyi karıştırır. Özellikle kapanarak başlayan Anadolu takımlarını kolay açarsın ama temposuzdur. Mutlak orta alanda 3. Bir güce ihtiyaç duyar.

rastgele değil de ihtiyacına göre seçsen şu oyuncuları keşke. Hatay maçında ezbere kaanla başlamak gerekli mi? Biz bu sezon sadece 2 maçı erkenden çözüp rahat da kazandık. Biri Antep, biri Samsun maçı. İkisinde de Demirbay ile başladık, ikisinde de ceza sahasını karıştırdı ve gol attırdı, rakibin kolay çözülmesini sağladı.

Okan’ın bu adamla sorunu ne, niye küstürdü bilmiyorum ama Anadolu maçlarında oyunu çözmek için bu adama, tabi böyle küstürülmüş haliyle değil. İhtiyaç var. Bayern, Beşiktaş, Trabzon, Fener, Manu maçlarında Torreira’nın 8 numara oynaması anlamlı olabilir ki öyle de ama Anadolu takımlarına karşı anlamsız oluyor, kısır maçlar izliyoruz. Diyeceksiniz ki Rize maçında da oynadı, ne oldu? Haklısınız ama adamı kazanmadan oyuna attığın her an bu adamı daha da kaybetmek demek. Rize maçı hariç bu adamın 11 başladığı maçlar Antep, Samsun, Ankaragücü, İstanbulspor.. bu maçların tamamında gol beklentimiz tavan, şut sayımız, rcs topla buluşmamız tavan.

Ben bu adamın kolay harcandığını ve geri kazanmak için bir çaba sarfedilmediğini düşünüyorum. Genel olarak Okan Buruk kolay oyuncu harcayan ve kazanmak için çaba sarf etmeyen bir antrenör. Boey bile geldiğinde harcadı, sakatlıklar olmasa şans yaver gitmese asla kazanamazdık. Angelino, Nelsson, Oliviera, Kerem D, Ndombele, Bakambu… Bunların tamamında mı problem var? Bunlar kötü oyuncular mı? Yoksa hoca kazanmak için bir şey yapmıyor mu?

Geçen sezon Gomis olayını da unutmamak lazım, takım şampiyon olmasaydı muhtemelen çok konuşulurdu. Geçen sezonda Yunus, Gomis, Yusuf Demir, Zaniolo, Emin Bayram’ın suratlarını hatırlayın. Şans verilmediğinden hepsinin şampiyon takımı kaçarcasına terk ettiklerini unutmayın.

Hoca ne yazık ki forma adaleti daha doğrusu oyuncuya şans verme konusunda kötü ve oyuncuları kazanmak için hiçbir şey yapmıyor. Böylece hepimiz çaresizce Kerem’in, Icardi’nin form tutmasını bekliyoruz. Israrla oynatılıp, form tutmasını…

Bunu bir de diger basliklarda yaz renkdas...

- Angelinho
- Bakambu
- K.Demirbay
- Ziyech
- Zaha
- Tete
- Ndombele

Hangisinden ne zaman, ne kadar, ne seviyede ve kalitede verim aldik ? Tartisilir.
Ben sorunun transferlerde değil de hocanın rotasyonlu kadroyu yönetememesinde olduğunu düşünüyorum. Listede Davinson yok çünkü o 11’de, Onun yerine Nelsson bu listeye eklenir. 2 isim daha listeden çıkar desem hemen herkes ilk Zaha’yı, sonra Ziyech’i çıkarır çünkü ideal 11’de olması muhtemel ikili. Angelino çok süre aldığı için olmaz. Çünkü hoca tercihleriyle her zaman “Seni sevmiyorum sütoğlan” göndermesi yaptığından bence mutsuz. Hoca oyuncularını motive etmeli, taraftar zaten eleştirir, istemez, çıksın der. Ama hoca kazanmaya çalışır, ne yazık ki Okan bunu yapmıyor

o şut ne lan
adam gibi vur şu topa zaten 1-2 özelliğinden biri şutörlüğün
bırak eyt ayaklarını

Hala neden alındığını çözebilmiş değilim. Yabancı sınırını delmek için aldık değerlendirmek için bir çabamız yok. Kendisinin de çabası yok.
3 milyon gibi bir parayı çöpe attık resmen

Hala neden alındığını çözebilmiş değilim. Yabancı sınırını delmek için aldık değerlendirmek için bir çabamız yok. Kendisinin de çabası yok.
3 milyon gibi bir parayı çöpe attık resmen
berkandan dolayı

yerli orta saha yoktu. kaanın oynayacağını tutacağını düşünemedik. torreira-kaan çok ofansif olur diye düşündü hoca ki öyle zaten

Geri
Üst Alt