Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.930
- 10.195
- 2.168
Bana da pek kalender biri gibi gelmedi görünüşü kalenderdi oysaVideo-roportajini simdi izledim. Pek samimi gelmedi bazi noktalardaki aciklamalari. Neyse, olur oyle profesyonel yasam![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana da pek kalender biri gibi gelmedi görünüşü kalenderdi oysaVideo-roportajini simdi izledim. Pek samimi gelmedi bazi noktalardaki aciklamalari. Neyse, olur oyle profesyonel yasam![]()
Bana da pek kalender biri gibi gelmedi görünüşü kalenderdi oysa![]()
Bana da geçmedi samimiyeti. Ayrıca Berkan gelmeseydi son haftalarda kerem ile patlardık diye düşünüyorum.Hayir aziz'im...
Pek net degil Liverpool macerasi, Hoffenheim sureci ve Turk Mili Takim kisimlari neyse olur artik. Hatalari oldugunu dusunuyorum.
Sen ne transfer bağımlısı bir tipsin yaTorreira ile 8 oynaması gerçekten büyük eziyetti. Bu adam oyunun defansif yönünde yok,İkili mücadeleye girmez girse kaybeder hava topuna çıkmaz. Daha kaleye yakın oynamalı. Önümüzdeki sene iyi bi yedek ama lütfen ilk 11'deki 8 olmasın bidaha
Sen ne transfer bağımlısı bir tipsin ya
Sene başı da Szymanski falan övüyordun Mertens’e sallıyordun noldu sonunda?
Taş gibi oynadı Kerem, defansif aksiyonları da kötü değildi vasattı, vasat kötü demek değildir.
Avrupa’da zaten doğru düzgün oynamadı, ligde de kötü oynadığı 2-3 maç vardır ilk 11e yerleştikten sonra
İşin gücün önüne gelene sallamak