#8 Kerem Demirbay

Torreira ile 8 oynaması gerçekten büyük eziyetti. Bu adam oyunun defansif yönünde yok,İkili mücadeleye girmez girse kaybeder hava topuna çıkmaz. Daha kaleye yakın oynamalı. Önümüzdeki sene iyi bi yedek ama lütfen ilk 11'deki 8 olmasın bidaha

Torreira ile 8 oynaması gerçekten büyük eziyetti. Bu adam oyunun defansif yönünde yok,İkili mücadeleye girmez girse kaybeder hava topuna çıkmaz. Daha kaleye yakın oynamalı. Önümüzdeki sene iyi bi yedek ama lütfen ilk 11'deki 8 olmasın bidaha
Sen ne transfer bağımlısı bir tipsin ya

Sene başı da Szymanski falan övüyordun Mertens’e sallıyordun noldu sonunda?

Taş gibi oynadı Kerem, defansif aksiyonları da kötü değildi vasattı, vasat kötü demek değildir.

Avrupa’da zaten doğru düzgün oynamadı, ligde de kötü oynadığı 2-3 maç vardır ilk 11e yerleştikten sonra

İşin gücün önüne gelene sallamak

Sen ne transfer bağımlısı bir tipsin ya

Sene başı da Szymanski falan övüyordun Mertens’e sallıyordun noldu sonunda?

Taş gibi oynadı Kerem, defansif aksiyonları da kötü değildi vasattı, vasat kötü demek değildir.

Avrupa’da zaten doğru düzgün oynamadı, ligde de kötü oynadığı 2-3 maç vardır ilk 11e yerleştikten sonra

İşin gücün önüne gelene sallamak

Karıştırıyosun sanırım. 1 tane Szymanski övdüğüm postum yok

Ayrıca bu durumun transfer bağımlılığı ile alakası yok takım 8 numara diye bağırıyor

Dayım benim. Mükemmel oynadın, çok emek verdin ve başardın. Beraber daha nice zaferlere inşallah.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1000095246.webp

Attığı goller mükemmeldi. Ancak herhalde yedek olacak bu sezon. Ben sürekli oynamasını isterim.

Heis ikinci yarı mahallenin abisi gibi takıldı sahada hem rakibe hem bizimkilere karşı.

Rakibi nalbura çivi almaya gönderdi attırdığı golde adamın mal oluşunu izlemek keyifliydi.

Bu futbolu bıraktıktan sonra 01 vs. tarzı yapımlarda oynar kesin.

el freni resmen. Dubua da geri vites. Hatta köhn de N.

Kaçak dövüşçü. Nasıl saklandı bugün top almamak için rakibin arkasına ama.

Geri
Üst Alt