#8 Kerem Demirbay

Bu herifin da dun rastgele topu bir yerler gönderme hevesi nedeniye daha kaç kere gol yiyeceğiz merak etmiyor değilim.

Az çok saygım vardı kendisine o da bitti. Bugünki sonucu sadece sana yıkamayız ama sen yine de defol

Bir beşiktaş maçı bunun avelliği yüzünden maçı verdik o günden beri söylüyorum bu adam hain

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben yıkarım, yıkarken de utanmam vallahi. 30 yaşına kadar almanyada futbol oynamış 32 milyon euroya transfer olmuş herif bu seviyelere bu kadar hızlı gelemez. Bazen futbolu unutmuş gibi davranıyor.
Daha 31 yaşındasın enerjin çekilmiş gibi sürünmek nedir allah aşkına. Hiç mertense falan bakıp utanmıyor da. Herif 36 yaşında hala italyada oynuyordu. 31 yaşındasın yarın futbolu bıraktım olmuyor desen şaşıran çıkmaz. Varane sakatlıktan bıraktı insan yine de şaşırdı bak bu duygu bu adamda olmaz. Üzgünüm yani seni görüp daha da üzülüyorum.

Sara için yok öyle hemen gel al formayı diyordu. Dayı geçen içerideki derbide sıvadın sonra forma vermediler. Geldin bu maçta sıvadın. Uzun bir süre forma alamaz Dayı almamalı da. İlk 30 dakikada belliydi geri gelip top almadı. Hep marke kaldı. Sara olmasa top cikaramayacaktik. Bizim okan da gitti sarayı aldı. Çıkar işte keremi al toreirayi 45 dakika oynasın gebermez ya

Geçen sene de böyle oynuyordu top kayıplarını yanındaki adamlar topluyordu ya da rakip değerlendiremiyordu. Eli ayağı düzgün takımda iyi alternatif olur. O kadar. Bu adam yanında 6 yokken 8 olur mu yav. Biz geçen sene Toreyra nın yanındayken bile 8 eksik yumuşak kalıyor çok top kaybediyor diyorduk adam çift forvetli takımda 6 oynatmadan bunu 90 dakika sahada tuttu.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu akşam bizlere bilal kısa ile yekta kurtuluş arası birşey izletti. şimdi der ki ben 10 numarayım arkamda sara ve torreira olsa bak göre neler yaparım.

onlar benimde arkamda olsa zaten bende oynarım

Bu maça kadar sonradan girdiği her maçta iyi oynamıştı.
Ancak sistem disiplin fizik gibi gerçeklere gözünü kapatan hocamız keremi taraftarın kucağına attı adamı dos oynatarak.
Torreira yoksa alternatifi berkandır bitti nokta.
Kerem mertens veya sara nın alternatifidir.
Son olarak 3.gol öncesi orta yapmayıp musleraya döndü diye eleştiriliyor burda büyük kabahat yine muslera da kerem topu tekrar almak için pozisyon alıyor ama muslera paşam uzun oynuyor güya risk almayıp.muslera tekrar kereme verse topu yavaş yavaş korner direğine getirecekti ama muslera hem keremi hem takımı yaktı.

4 senelik değil 3 senelik imzalamış neyse ki

100 dakika oynadığı k.paşa maçı istatistikleri;

asist beklentisi: 0.11
orta isabeti: 0/3
kazanılan ikili mücadele: 4/11
pas arası:1
engellenen şut:1
başarılı dripling:0

bu nedir ya.

Şöyle bir rezilliğe imza atan adam yarın futbolu bırakmalı. Devre arasında salın gitsin abicim nereye gidiyorsa gitsin. O kadar talibi varmış da salmamışız da hikayeler hikayeler.

geçen sene şampiyonluğa giderken yanında torreira olmasına rağmen kasımpaşa maçında 3, düşen karagümrük'e karşı 2 yediriyodu bu adam. o yüzden şaşırtmıyo şu maçta da fizik olarak sırıtıp orta sahayı yol geçen hanına çevirmesi. sen rotasyon şovu yapacam diye senede 60 maçı tek lobuyla oynayan 25 yaşındaki adamı 65'te oyundan alıp orta sahanın kaderini demirbay'ın kısmetine verirsen o da 90'da adamını kovalayamayıp ceza sahasında armut oynattırır tabi.

bugünden sonra ağzınla kuş tutsan da bittin KARDEŞ en büyük nefretimsin

Geri
Üst Alt