#8 Kerem Demirbay

İyi kötü bundesliga tecruben var burda adam dehlemek der üstüne hakaret eder burası gs der kendine hak bulur bunu. İyi düşün kaç kurtul derim

Bence 1 devrelik oyuncu sadece. 2. Devre gücü yetmiyor

hamit gibi hem bir halta yaramayıp hem de abuk subuk egosantrik açıklamalarıyla taraftarı çıldırtan bir diğer almancı üstüne üstlük fenerli

hamit gibi hem bir halta yaramayıp hem de abuk subuk egosantrik açıklamalarıyla taraftarı çıldırtan bir diğer almancı üstüne üstlük fenerli
Hamit olsa sağ köşeye mıy mıy topu sürüp 2 al ver 1 faul almayla öldürmüştü süreyi. Bu dawar stoperleri ileri yollayıp orta açmıyor.

Ağır ağır pas vermeye çalışırken adamın gelip arkadan topu kapması bu adamın özeti. Ayağının topla buluşma sürecinde mevsim değişti

Ben fener maçını atletizm ile.kazandik diyebdusunuyorum ve atletik genç dinamik adamlari yanına bir iki adam tecrübeli mertens vari muslera gibi meslegine saygisi olan tecribelere kabulüm . Kerem de yedek.olur 11 değil.

Bu haltı ilk senede yiyorduk düzelttiydi okan sonra ve gitmiyorduk 2 3 kisi oluyordu duran topta son dakikalarda şimdi geri bozmuş ama okan efendi yav zaten 90+4 de neden Allah Allah hucummmmm diye 8 kisi durursun ki duran topta sacmaligın daniskasi.
Hamit olsa sağ köşeye mıy mıy topu sürüp 2 al ver 1 faul almayla öldürmüştü süreyi. Bu dawar stoperleri ileri yollayıp orta açmıyor.

Ocak tan beri ligde 1 mağlubiyet 2 beraberlik aldık hepsinde başrol bu adam. Sivas maçı bitmişken son dakika saçma penaltı yaptırdı. Arenada ki fb maçında 70 dk sahada yürüdü. Kpaşa maçı 3-1 dk 75 maç bitmiş rakip teslim olmuş.Rahat pozisyonda topu kaybetti faul yaptı devamı penaltı oldu. 3. Golde Abdulkerimi bozdu gol oldu. Geldiğinden beri güven vermeyen istikrarsız oyunu var bir de triplere giriyor.

Okan hoca keremi çıkarmaktan çekindi bu maçta resmen. Devre arası çıkması gereken adamı hiç çıkarmadı. Dayı mayı işlerinin sana işlememesi lazım okan. Onun gönlünü bunun gönlünü yapacağım diye performansla alakasız değişiklik yapıyor sürekli

Bu adam 6 numara değil. Okan hoca Berkan dururken ne diye demirbayla başladı 6 numarada anlayamadım. Paşa maçında kötü oynamış olabilir ama bu dar orta saha rotasyonunda kolay kolay gözden çıkarılacak bir adam değil

Geri
Üst Alt