#8 Kerem Demirbay

Tercihlerin sonuncusu olmalı. Kaan ortasaha oynasın, o yoksa Berkan, o da yoksa anca.

2016 dan sonraki selçuk ve sergio oliveira neyse bu da o. Erken yaşta futbolu bırakan, fizik kondisyon çevikliği tamamen bitmiş bir emekli topçu

Bu basakcity mac ozelinde bi sey demiycem. Haftaya da boyle pisirik oynarsa kufru basarim ama.

bugunun en kötüsü diyemem

ataga cıkarken olumlu paslar attı barışa fln

ama defans yoktu

Sakalı çok kötü sinirlerimi bozuyor bakarken, sahada bir adet tekel bayi sahibi varmış gibi hissediyorum

ikili mücadele yok ayağına gelen topu bütün başakşehirliler rereyağından kıl çeker gibi aldı.Takımın yediği en tehlikeli atakların baş aktörü.Teknik desen oda yok.Bu takıma inanılmaz zararı var.DErhal gönderin şunu

buarada ilkay gelmesin diyenlere kerem müstahak oda ayrı bir durum

Ben Kerem’e kızgın değilim. Adamın kapasitesi bu elinden geleni yapıyor.

benim kızdığım kişi Okan hoca sen nasıl gider Sara gibi en önemli oyuncunu en gereksiz maçta gider riske atarsın? Türkiye kupasından elensek kim üzülür ciddi soruyorum. Elensek denir yedeklerle çıktık lig ve uefa daha önemliydi onların yanında kupa olmadı konu kapanır.

Ajax deplasmanına Sara olmadan gideceğiz. Çok sıkıntılı.

Efe'den caldigi her dakika haram

mücadele etmeyen oyuncu istemiyorum takımda, kiralık osimhen kendini yırtarken sen böyle davranamazsın.

takımın sana en çok ihtiyaç duyduğu, belki de 3 puan alınsa ligi kıracak bir maça ilk onbir çıkıyorsun.

oynadığın oyuna bak.

ancak "adım kereminho olsaydı farklı olurdu" demesini biliyorsun.

yedek kalınca trip atmasını da biliyorsun.

çıkıp oynasaydın aga. "sara olmadığında da rahatız, demirbay var" deseydik seni görünce.

garip bir futbol oynuyorsun. bence başakşehir deplasman maçı senin son maçın oldu.

Atletik olmayan, uyuşuk uyuşuk sahada dolaşan oyıncuya Messi de olsa tahammülüm yok. Berkan bundan 100 kere daha iyi. Asla oynatmam.

Geri
Üst Alt