8 Kişi Tahliye Edildi

Cevap: Şike Soruşturmasında 8 Tahliye !!!

işin özü bjkliler serbest kaldı

Cevap: 8 Kişi Tahliye Edildi

Açık konuşmak gerekirse ceza sürecinde hiçbir iktidarın böyle konularda ceza verebileceğini sanmıyorum. Büyük takımları fanatiklik derecesinde destekleyen en az 5'er milyon taraftar var. Parti stratejilerinde 5 Milyon oy demek çok büyük bir sayı. Bu yüzden kimse cesur yürek beklemesin karar mercilerini..

Şahsen benim istediğim her olayın ardından zaten bütün olayları çıkaran şikeydi hakem yönetmeydi hepsini yaptığı aşikar olduğu halde her zaman ezilen olmayı başaran bazı insanların gerçek yüzünü tüm dünyanın görmesiydi. Bu saatten sonra isterse suçlu bulunup salıverilsin. Bu pisliği ortaya çıkan şahsiyetlerin bu işlerden uzak durmak zorunda kalacağı ve herkesin ayağını denk atacağı kesin..

Salınan isimlerle alakalı değil bu yorumum genel olarak benim temennim yerine geldi elbet fazlasını istiyorum ama bu durumda elbet bu mümkün. Konuyu siyasi boyuta taşımam değil amacım sadece farklı bir pencereden bakmak..

Renktaş ben de tam tersini düşünüyorum. Bu sabahlara kadar çalışıp yasa çıkarmalar da en az etkili unsur taraftar. Fanatik dediğimiz kimslerin çoğu forumlarda zaten. Türkiye'nin %95'inin taraftarlığı maçlar da bir tarafın kazanmasını istemekle sınırlı. Takımı için oy veren kimse çok çok az.

Mesela ben Galatasaray için oy vermem. Oyumun değerini takımım belirlemez. Bu yasada 4 partinin bir araya gelmesinde başka işler var ama ne olduğunu çözemedim.

günaydın efendim :]

Konu mevcut açmadan önce biraz araştırsak?

Korcan bile serbest kalmış o nasıl tutuksuz yargılanıyor şike yaptı diye biliyorum yanlış mı ? :SS:

bi de kahraman gibi çıkıyolar hangi yüzlü çıkıp konuşucaklar acaba

SON DAKİKA !

Aziz Yıldırım 30 Şubat ' ta Tahliye Ediliyor .

Tahliye ile Beraat ın(aklanma) farkını bilmeyenler,bi zahmet nefes almasın.

Beşiktaş temiz takım diyenlerle , yasada değişiklik isteyenler aynı kişiler değil miydi?? Bu kadar hızlı beklemediğim bi karardı korkarım ki Aziz Yıldırım'a da bunu yapmasınlar..!

Yanliz bunlarin bunlari kahramanlar gibi karsilamasi yinede utandirici. Carsi ve Bestikaslilik durusu iste. Seviyorsunuz anliyoruz, ama yinede rezil bir görüntü.

Ya olay şu 1 maçda şikeye karışan herkes salınmış anladığım kadarıyla, adamlar zaten 6 aydır içerde, alabilcekleri max ceza 3 sene zaten. Delil karartma şüphesi de yok. Normal karar, ama ibrahim akına zarar verebilr fb liler

Yasa meclisten geçti ama henüz cumhurbaşkanı onaylamadı.

Bu durumda da bu yasa yasalaşmış sayılmaz, yürürlüğe girmez.

Futbolda şike soruşturmasında tutuklanan isimlerden Ümit Karan, Serdal Adalı, Korcan Çelikay, Ahmet Ateş, İskender Alın, Abdurrahman Yakut, İbrahim Akın, Tayfur Havutçu'nun tahliyesine karar verildi. Bu isimlere yurt dışı yasağı konuldu. Tahliye kararının gerekçeleri "atılı suçun mahiyeti" "mevcut delil durumu" "tutuklulukta geçen süre" "yasanın değişiklilik hali" olarak belirtildi.

https://spor.milliyet.com.tr/sike-s...spor/spordetay/12.12.2011/1474587/default.htm

Yasarın yürürlüğe girmemesine rağmen YASANIN DEĞİŞİKLİLİK HALİ denilerek tahliyelerin olması çok ilginç!

Türkiyede son günlerde bir şeyler dönüyor, bakalım sonu nereye varacak.

Bu adamlar bızımle dalga gecer gıbı suratlarımıza bakarak pis pis sıratarak dışarı cıktılar.

Şayetki bu hazımsız *** camiası bu pislikleri aklanmadan aralarına alırlarsa bunlar bır daha yok bız şerefliyiz yok bızım duruşumuz var demesınler.

Bu adamlar eger kı suclularsa , allah bunların cezalarını nasılsa verecek ama verırken ınsanları 2.kere kandırmaktan daha beterını verecektır...

Yasa meclisten geçti ama henüz cumhurbaşkanı onaylamadı.

Bu durumda da bu yasa yasalaşmış sayılmaz, yürürlüğe girmez.

m.milliyet.com.tr

Yasarın yürürlüğe girmemesine rağmen YASANIN DEĞİŞİKLİLİK HALİ denilerek tahliyelerin olması çok ilginç!

Türkiyede son günlerde bir şeyler dönüyor, bakalım sonu nereye varacak.

Zaten yururlugu girecek

Bu olaylarda hep sanikdan yana davranilir diye biliyorum

Geri
Üst Alt