Mesut Aytan
Parçalı Üye
- 18 Haziran 2011
- 3.364
- 333
- 1.493
Cevap: Şike Soruşturmasında 8 Tahliye !!!
işin özü bjkliler serbest kaldı
işin özü bjkliler serbest kaldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açık konuşmak gerekirse ceza sürecinde hiçbir iktidarın böyle konularda ceza verebileceğini sanmıyorum. Büyük takımları fanatiklik derecesinde destekleyen en az 5'er milyon taraftar var. Parti stratejilerinde 5 Milyon oy demek çok büyük bir sayı. Bu yüzden kimse cesur yürek beklemesin karar mercilerini..
Şahsen benim istediğim her olayın ardından zaten bütün olayları çıkaran şikeydi hakem yönetmeydi hepsini yaptığı aşikar olduğu halde her zaman ezilen olmayı başaran bazı insanların gerçek yüzünü tüm dünyanın görmesiydi. Bu saatten sonra isterse suçlu bulunup salıverilsin. Bu pisliği ortaya çıkan şahsiyetlerin bu işlerden uzak durmak zorunda kalacağı ve herkesin ayağını denk atacağı kesin..
Salınan isimlerle alakalı değil bu yorumum genel olarak benim temennim yerine geldi elbet fazlasını istiyorum ama bu durumda elbet bu mümkün. Konuyu siyasi boyuta taşımam değil amacım sadece farklı bir pencereden bakmak..
Çok şaşırdım buda ne demek oluyor Korcan,İbrahim Akın şike yapmadı mı yani ?
SON DAKİKA !
Aziz Yıldırım 30 Şubat ' ta Tahliye Ediliyor .
SON DAKİKA !
Aziz Yıldırım 30 Şubat ' ta Tahliye Ediliyor .
Futbolda şike soruşturmasında tutuklanan isimlerden Ümit Karan, Serdal Adalı, Korcan Çelikay, Ahmet Ateş, İskender Alın, Abdurrahman Yakut, İbrahim Akın, Tayfur Havutçu'nun tahliyesine karar verildi. Bu isimlere yurt dışı yasağı konuldu. Tahliye kararının gerekçeleri "atılı suçun mahiyeti" "mevcut delil durumu" "tutuklulukta geçen süre" "yasanın değişiklilik hali" olarak belirtildi.
Yasa meclisten geçti ama henüz cumhurbaşkanı onaylamadı.
Bu durumda da bu yasa yasalaşmış sayılmaz, yürürlüğe girmez.
m.milliyet.com.tr
Yasarın yürürlüğe girmemesine rağmen YASANIN DEĞİŞİKLİLİK HALİ denilerek tahliyelerin olması çok ilginç!
Türkiyede son günlerde bir şeyler dönüyor, bakalım sonu nereye varacak.
demekki Bejeke düşmeyecek