8 Kişi Tahliye Edildi

Cevap: Son Dakika | 9 Kişi Tahliye Edildi

Tarafsiz düsünün arkadaslar adamlar niye cikmasin ki suclari kanıtlandimi bunlarin 14 subatda görecek herkes neyin ne oldugunu iddaname tamam artık takipleri bitti deliller toplandi niye icerde tutsunlar ki

sıkıntı yok, zaten hukukcuların dediğine göre ana nokta şikeyi yapan futbolcular değil, organize edenler.

ibrahim akının konuştugu söyleniyordu birde

Beyler bunlar mahkemede yinede yargilanacak. Ona göre beraat baska tahliye baska , beraat olsa adamlar kesin cikti demek oluyor , tahliye baska birsey.

Hakkaten beyler tam olarak neye tepki veriyorsunuz anlamış değilim, tamam suç işlemişler de ölsünler mi. Aziz'in Şekip'in durumu farklı onlar çete kurmuş. Bunlar tek seferlik suçlara bulaşmış ve bu suçlardan dolayı yargılanacaklar.

Bu arada içeride yatmasa kötü mü olur?

Bir yakınınız falan bu şekilde hapiste olsa daha iyi anlardınız.

Bulent Uygun cikmamis galiba,o tek suctan degil benim bildigim.

Ben Ibrahim Akin'a sasirdim adamin ismi 3-4 macta geciyor.

Maalesef ne demek? Ibo iyice sacmaliyor. Sanki diger kisiler sucsuz da giciklik olsun diye tahliye edilmiyor. Basladi medya. Artik bastirirlar digerleri de tahliye edilsin, Azize vatanini cok seviyor ve asla kacmaz filan gibilerinden.

Twitterdan aynen şöyle yazdım "Maalesef ne demek? Mahkeme keyfinden mi bıraktı onları içerde. Biri sana tecavüz etse mahkemeye kadr serbest kalsın ister misin?"

Ibrahim Akin kendine yazik etmis. Futbolçu olarak begendigim biriyidi ..

Yasa çıkınca hepsi tahliye olur zaten.Bu şikeci oldukları gerçeğini değiştirmez.

çok merak ettim acaba lig tvde bu tahliyelerle ilgili haber var mı?lig tvsi olan biri söyleyebilir mi?

Geri
Üst Alt