#8 Ryan Babel

Daha topu goturmeyi birak top alamiyor. Top ayagina carpiyor 2 metre ileri gidiyor :berkan:

Babanın topla koordinasyonu felaket düşmüş. Sezon başı da sağlam kondisyon yedi ve baskı var. Bir süre de sosyal mecradan uzak kalıp, sadece sahaya odaklansa iyi olacak. Çünkü sahada değil. Ayrıca as kadrodan da kesilmeli.

Kimi almalıydık sence ?

Trezeguet'e bile bir ton laf saydınız
Ben geldiğinde demiştim bu adamı daha cüzi miktarlara alsak muhteşem bir hamle oyuncusu olarak kullanabilirdik diye.

Illa Trezeguet ye mi gerek vardı başka oyuncu mu yok da Kasımpaşa yı yine zengin etseydik? Hızlı bir kanat oyuncusu bize yardımcı olurdu yetenksiz Garry bile fark yarattı burada hızıyla, takımın kanatları kağnı gibi. Hücumda etkisiz olmamızın nedenlerinden biri de yavaş oynamamız zaten topla yavaş hücuma çıkmamız.

sent via GSC

Ben geldiğinde demiştim bu adamı daha cüzi miktarlara alsak muhteşem bir hamle oyuncusu olarak kullanabilirdik diye.

Illa Trezeguet ye mi gerek vardı başka oyuncu mu yok da Kasımpaşa yı yine zengin etseydik? Hızlı bir kanat oyuncusu bize yardımcı olurdu yetenksiz Garry bile fark yarattı burada hızıyla, takımın kanatları kağnı gibi. Hücumda etkisiz olmamızın nedenlerinden biri de yavaş oynamamız zaten topla yavaş hücuma çıkmamız.

sent via GSC

Oyuncu satışı yapamadık ki nasıl alacaktık ?

Free olarak alabileceğimiz en iyi seçeneklerden biri Babel'di

Oyuncu satışı yapamadık ki nasıl alacaktık ?

Free olarak alabileceğimiz en iyi seçeneklerden biri Babel'di
Ben alınmasın demedim. Böyle paralar verilmesin dedim.

Yoksa bu herifi tasarruflu kullansan sana çok maç kazandırır. Hep ilk 11 olunca hiç çekilmiyor.

sent via GSC

Babel bence yanlış bir transfer oldu. Feguliyi satıp yeirne Onyekuru'yu bonservisi ile alsaydık, sonra bu zırto gelseydi o zaman mantıklı bir transfer olabilirdi.

Bu yaşta adama 3 yıllık sözleşme aptallık. Emeklilik ikramiyesi resmen.

çıkana kadar güçlü bir forvet gibi uzun toplarda iyi boğuştu o hayvan stoper ikilisiyle. indirdiği düşürebildiği toplar da oldu. falcao'nun pasında vurması lazımdı ama soluna geldiği için vurmadı muhtemelen. falcao da aynı şekilde soluna gelmese şut düşünebilirdi orada. babel çok yetenekli ve güçlü, zeki bir oyuncu bu belli. öyle veya böyle yerini bulacak.

sonlarda andone'nin boyunun yetmediği kafa topu kendisine gelse güzel olurdu.

meunier gibi uzun sağ bekleri olduğu için fener maçındaki gibi çizgiye uzun top gönderemezdik sürekli bu maç özelinde. zaten orada oynamadı. ama onun dışında bu olay sürekli elimizi rahatlatacaktır.

Sabote ediyor bence, aynı hatayı bir kere yaparsın, hadi iki olur ama üçüncüde altında bir şeyler aramak lazım

Bunun üç yıllık maliyetine iki yıllığına Ribery i alabilirdik

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Vermediği pasların açıklaması yok..Detay gibi görünsede maçların skorları çok farklı olabilirdi.benimde düşüncem sözleşme detaylarını bir kenarıya bırakırsak doğru transferdi.Ama alternatif olarak kadroda olması yönündeydi.rezil plansızlık olduğu için ilk 11 oyuncusu olarak aldılar.
Top saklaması iyi diyoruz.Saklıyorda ama sonuç hiç yok.

Ama şurasıda kesin takımdaki bazı oyuncular çok ciddi yetersiz.Ve biz kötü futbol oynadığımız için, özellikle ofansif anlamda rakibin dengesini bozup hiçbir şekilde boş alan bulamadığımız için hem babel hem falcao skor anlamında yeteneklerini sergileyemiyorlar.

Kendi kötü ama daha önemlisi takımın da oyununu etkiliyor.
Babel’in dinlendirildiği ilk maç göreceğiz bunu ama eminim sonraki maç yine oynatır sinyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

no more purples

images

Ben herkesin aksine oyununu beğeniyorum. Yalan yok santrafor oynadığı anlarda takıma katkısı Falcao'nun 3 maçlık performansından fazla bence. Ama şu saçma salak son vuruş tercihlerinden kurtulması lazım. Hollanda milli takımında maçan yetmediği için vurmadığın toplara bizde niye pata küte vuruyorsun abi? Boşta adam varsa Hollanda'daki gibi boş kaleye gol attır. 3 adam üstünde, boğuşmana rağmen topa vurmuşsun, geç de olsa arkadaşından yardım gelmiş pası vereceğine dönüp 3 kişi arasından kaleye vuruyorsun. Bunları yaparsa bizim için her şartta çok mühim oyuncu. Ama şu son vuruş saçmalığından kurtulması gerektiğine katılıyorum.

Geri
Üst Alt