#8 Ryan Babel

Ben herkesin aksine oyununu beğeniyorum. Yalan yok santrafor oynadığı anlarda takıma katkısı Falcao'nun 3 maçlık performansından fazla bence. Ama şu saçma salak son vuruş tercihlerinden kurtulması lazım. Hollanda milli takımında maçan yetmediği için vurmadığın toplara bizde niye pata küte vuruyorsun abi? Boşta adam varsa Hollanda'daki gibi boş kaleye gol attır. 3 adam üstünde, boğuşmana rağmen topa vurmuşsun, geç de olsa arkadaşından yardım gelmiş pası vereceğine dönüp 3 kişi arasından kaleye vuruyorsun. Bunları yaparsa bizim için her şartta çok mühim oyuncu. Ama şu son vuruş saçmalığından kurtulması gerektiğine katılıyorum.

Santrafor oynadığı hangi maç katkı verdi?
Forvet çıkarıp bu tosbayı forvete attığımız her maç puan kaybettik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Santrafor oynadığı hangi maç katkı verdi?
Forvet çıkarıp bu tosbayı forvete attığımız her maç puan kaybettik.

Kayseri maçı 2. yarısı. Diagne'nin topa değemediği yerde 1 penaltı aldırıp 2'si burun farkı ofsaytla iptal edilen 3 gol attı herif. O deplasmanda da puan kaybetsek bugün daha fecaat durumda olabilirdik.

Pehh. 9 kişi oynayan takıma attığı ofsayt ve defansa çarpıp olan golleri sayıyosun.

Kötü oynamıyor ama bizim takımın taktiği ile bu adamın oyun tarzı uyumsuz. Bunu nasıl aşacağız bilmiyorum.

EF7sawnXoAAXZvp

Hatasını anlamıştır.İnstagram hesabını kapatmazdı yoksa.İlerleyen sayfalarda Yıllanmış Şarap mesajlarını okuruz..

Senin yüzünden yine belhanda eleştiriliyor, bencil herif 3 mac ayni pozisyonda pas vermedin, adi babel!

Yok daha neler gözüm...

Babel mı dedi bin tane passı rakibe at diye?
Yav ne pas hatasiymis abi ya... Yanlis bütün doğruları götürür söylemi gerçekten doğruymuş... Yaptigimiz tek organize iste fasli da vardi niye bunu belirtmiyonuz mesela? 3 macta da ayni pozisyon, o paslari atsa su an ne bunlari konusuyor olurduk ne baska bi sey... Hatta pasta bile keserdik idmanda 🤭

Yav ne pas hatasiymis abi ya... Yanlis bütün doğruları götürür söylemi gerçekten doğruymuş... Yaptigimiz tek organize iste fasli da vardi niye bunu belirtmiyonuz mesela? 3 macta da ayni pozisyon, o paslari atsa su an ne bunlari konusuyor olurduk ne baska bi sey... Hatta pasta bile keserdik idmanda 🤭
Bir doğru bütün yaklaşları götürür desek daha doğru olur galiba belhanda konusunda. Adam yaptığı 10 hareketin birisi olumlu sadece açıkçası. Abartı da yok bunda vallahi.

Paris maçının tekrarını izle ve sadece belhandayı takip et objektif gözüyle becere bilirsen.

Bukadar rezalet, ihanet edercesine bir oyuncu performansı ben yaklaşık son 30 yılda herhangi bir Galatasaray futbolcusundan hatırlamıyorum ki bam görmüşüz burada üstelik.

Keşke iyi olsa ki dünya kadar para veriyoruz bu arkadaşa ama yok olmuyor işte.

Bir doğru bütün yaklaşları götürür desek daha doğru olur galiba belhanda konusunda. Adam yaptığı 10 hareketin birisi olumlu sadece açıkçası. Abartı da yok bunda vallahi.

Paris maçının tekrarını izle ve sadece belhandayı takip et objektif gözüyle becere bilirsen.

Bukadar rezalet, ihanet edercesine bir oyuncu performansı ben yaklaşık son 30 yılda herhangi bir Galatasaray futbolcusundan hatırlamıyorum ki bam görmüşüz burada üstelik.

Keşke iyi olsa ki dünya kadar para veriyoruz bu arkadaşa ama yok olmuyor işte.
Ihaneti chelsea macinda drogba yaptı. Yeteneksiz de beceriksiz de ama ihanet deme abi adam kirik ceneyle oynuyor 2 ay yatış dediler 1 hafta sonra idmana cikti sonra da maçlara...

Top ayağına geldikten sonra kıçını rakibe dayayıp topu gevelemesinden gına geldi.

sent via GSC

Geri
Üst Alt