#8 Ryan Babel

Sen ne geriye geliyorsun ya? Girsene ceza sahası bölgesine? Olacak iş değil.

Sene başından beri söylüyorum bu adamla olmadı olmayacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

her kontrada orta saha çizgisinde ayağına top bekleyen kanat mı olur

Rakip iyice yerleşsin diye bekliyor. Rakibe sırtını dönüp öylece bekliyor Hamit v2. Bu adama top gelince zaman duruyor sanki.

Zorunlu 90 dakika oynama maddesimi var bu adamin sözlesmesinde?

Zenci hamit bu, el fireni.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Özelikle ikinci devre maçı satmış gibi oynayan bir futbolcu.

Adamin yasi belli,oyle kanattan top alip 3 kisiyi gecip orta yapacak biri degil

Kanatta oynatmanin israr etmenin anlami ne

Babelin tek oynayacagi yer forvettir

Bir kez daha topu aldığında hareketsiz halde mal mal etrafı kesmeye devam ederse forumda ilk defa bir topçumuza söveceğim. Takımdan soğuttun 2 ayda bizi. Nasıl kanatsın sen? Hatta nasıl topçusun, ne özelliğin var 11'in değişmez ismi olacak kadar?

Bu adam kanat oynayamaz artik forvet olabilir eger hoca israrla onu kanatta oynatiyorsa suclu babel degil hocadirrrrrrr

Topu alıp tempoyu birden düşürmesi ve bunu her topu aldığında yapması takıma zarar vermesini geçtim.... Ruh sağlığıma zarar vermeye başladı

babel'in kilit oyuncu olduğu bir transfer planlaması yapmak emeklilik belirtisidir.

Hoca açıklamalarında Babele aşık olduğunu belli etti yine.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kanat dediğin adam geçecek çizgiye inecek şut çekecek hiç biri yok. Her şutu birine çarpıyor kesin.

Fenerbahçe, Garry Rodrigues'i bedelsiz kiraladı. Biz isteseydik gelmeyecek miydi? Şahsen Babel'in yerine Rodrigues'i izlemeyi tercih ederdim. Çok yanlış bir transfer oldu bizim için.

Umarim avrupa sampiyonasinda iyi bir turnava cikarirda araplara satariz, yoksa kontrati bitene dek bu rezil futbolu cekeriz

Geri
Üst Alt