#8 Ryan Babel

Topu alıp rakiplerin savunması yerleşsin diye bekleyen fair play ruhlu büyük oyuncu.

Bunu niye aldık biz yahu biri aciklasin

Hemen bir portekizli hoca

Bunu niye aldık biz yahu biri aciklasin

Hemen bir portekizli hoca
Sirf bonservizi elinde ve türkiye ligini taniyor diye alindi, kac yildan beri süratli kanat oyuncundan agir kanat oyuncuya gecince takim ileri cikamaz oldu, resmen attan inip esegeke binmis olduk

Dakika 86 filandi topu onune aldi yarim saat bekledi topla ileri gitmek icin sonra bakti almayacak topu geriye verdi Adami yedekten girsin arada gol atsin onde oldugumuz maclarda oyunu sogutsun diye aldik ama ilk 11 oyuncusu yaptik yedekten girse cok isimize yarayacak bi adam

1572208779847-png.64162

ille oynayacaksa forvette oynasın kanatta çekilmiyor hiç ocakta alıcısı çıksa bari

Sözleşmesinde lig ve cl tüm maçlarda ilk 11 çıkar ve 90dk oynar maddesi yazıyor kesinlikle emin oldum artık buna.

Hemen kadro dışı bırakırdı prensine el kaldırana.
Ben 1 ay önce söyledim. Belhanda sevdası Fatih Terim'i yeyip bitirecek. Belhanda'nın saçmalıkları yüzünden hocaya epey tavır alan oldu. Bende dahil bunlara söylüyorum. Bu Belhanda sevdası Terim'i bitirecek.

Asıl sorun babel. Geçen seneden enbüyük fark babel. Bu adam kanat oynadığı sürece zor gol atmaya devam ederiz. 66 yaşındaki, tecrübenin kitabını yazmış bir hocanın bunu görememesi büyük acizliktir. Bu adam forvet arkası yada çift forvet oynar ancak

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yanlış transferdi ama bu herifin hala santraforda oynamaması takımda hoca olmadığının net göstergesi.
adamda sürat kalmamış ama aksine top tutuyor. şutu var, kanatlar çalışırsa henüz göremediğimiz kafası var.
ama hala sol kanat oynatılıyor

Geri
Üst Alt