#8 Ryan Babel

Gelmesine dair nötr olanlardan biriydim ve kendisinden ötürü içe sinmeyen şeyleri haklı çıkardı maalesef. Alınma sürecindeki kıstasımız olan Fulham performansı ve Hollanda Milli Takımı ile bu yaz göstereceği olası iyi performans için kendini kasacağı hipotezi bertaraf olmuş durumda. Umarım çıkmayan kazıklardan biri olarak kalmaz bu apaçi.

Adamda ne kalça var arkadaş. Hiç mi acımaz rakibe dayayınca? Bir kere yaparsın, iki kere yaparsın, hadi 3 kere yap ama her topta kalçayı rakibe dayayıp topu soluna çekmek için bekleyip oyunu yavaşlatmak nedir? Biz tüm sezon Babel'in kalçasını rakibe dayayıp, topu kontrol edip, sağına alıp kaleyi tutturmasını mı izleyeceğiz?

Ya kardeşim bizim taraftar toptan topçudan hiç anlamıyor maçı nerenizle izlediniz arkadaş siz bu takımda en istekli arzulu oynamaya çalışan bir iki adam var birisi babel ve bu adam hollanda milli takımında daha geçen ay oynadığı maçlar da o kadar övgüler almışken neyin peşindesiniz gidin feghuliyi eleştirin 4 milyon euro alıp hiçbir şey yapmıyor zerre faydası yok onun

Bizde bu teknik ekip oldukça daha çook oyuncu harcanır falcao bile kezban durumuna düştü şunların elinde yazık günah

Beni şu ana kadar fena yanılttı. YouTuberlik mi denesen :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst düzey pas takımımızda bu adam olmasa maç başına şişirdiğimiz 15 topun 13'ünü filan alamayız. Adamda müthiş bir vücut dengesi, top kontrolü var. Onyekuru Onyekuru diyenleri de anlamıyorum, Onyekuru sanki geçen yıl her golünü 3-4 kişiyi çalımlayıp atıyordu. Adama savunma arkası top atan yok, geçen yıl Feghouli'nin Kadıköy'de Onyekuru'ya yaptığı kadar iyi orta gelmedi, kimse de Beşiktaş'ta Cenk'in yaptığı kadar duvar olup adama pozisyon getirmedi. Hollanda milli takımında istasyon gibi kullanılan adamın sırtına aldık bütün takımın yükünü verdik, şimdi de beğenmiyoruz. Bu maçta da rakip yarı sahada gram top oynadıysak çıkana kadar Lemina, biraz da bu adam sayesindedir. Onyekuru diye yoluna öldüğümüz adam kötü Monaco'da 18'den düşmüş, biz 3 aya kadar Premier Lig topçusu olan adamı beğenmiyoruz.

Ulan eline kamerayi verip resmi hesabi teslim ettik.ertesi gun oynadigi su oyuna bak

Onyekuru > Babel. Onyekuru'nun savunma arkası koşu özelliği, hızı ve temposu takıma akışkanlık kazandırıyordu. Babel statik, topu ayağına isteyen, savunma arkası koşu özelliği olmayan ve temposu düşük bir futbolcu. Topu ayağına aldığı anda takımın temposu düşüyor, aşırı yavaşlatıyor oyunu. 22 yaşında, genç ve dinamik bir kanat oyuncusunun yerine 33 yaşında temposunu kaybetmiş bir adamı almak çok büyük bir hataydı.

bu adam galatasarayın oyuncusu değil, çizgiye inmeyen, inmek istese bile buna sürati yetmeyecek olan yaşlı bir futbolcu, toplu ayağına aldığında bütün takımın temposunu düşüren, asla galatasarayda olmaması gereken bir adam, bize onyekuru , rodriguez gibi çizgiye inip falcaoya gol attıracak adam lazım,

dünkü maçta fenerbahçe defansından birinin önüne top atıp geçmeye kalktı, şaka gibi, onyekuruyu biz daha çok ararız

Anlaşması 3 yıllıkmış bir de 😶
Devre arasında 0,5-1m da olsa bonservisiyle gönderip yerine hızlı bir kanat alınmalı.

İlk geldiği zamanda istemedim yaşı 33 herne kadar zeki bir oyıncu olsada güçsüz artık. İkili mücadelelerde bu belli oluyor. Tek yaptığı şey topu ayağına alıp beklemek ve şut aramak. Bunun içinde kaleye yakın olması lazım. Babel kanat falan olamaz. Hoca bunu anlamamış hala eski yıllarda kalmış.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üstelik adamla 3 senelik sözleşme imzalıyorsunuz. Şampiyon olamasak ve maaşını gününde yatırmasak kim bilir performansı ne kadar düşer?

Yanlış yerde oynuyor. Yine de yarattığımız nadir tehlikelerin hepsinin içinde.

Kilo almis Arda Turan gibi oynuyor
Solda surekli fren

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Yıllardır su olayı çözemiyorum;

Başka takımlarda harikalar yaratıp keşke bizde görebilme imkanımız olsa dediğim her oyuncu fiyasko cikiyor;

Acaba bize ikiz kardeşlerimi geliyor;

Yıllardır su olayı çözemiyorum;

Başka takımlarda harikalar yaratıp keşke bizde görebilme imkanımız olsa dediğim her oyuncu fiyasko cikiyor;

Acaba bize ikiz kardeşlerimi geliyor;

Oyun sistemlerinin farklı olmasından kaynaklanıyor

Geri
Üst Alt