#8 Ryan Babel

Sut cekerse kral olur..Cekmez topu tutarsa ikinci sansi da berbat etmis olur..Ama hicanin kazanma cabasini tajdir ettim gecen mac yoklari oynayan onyeyi yedege cekip hadi bakalim babel demis o da bu sansi degerlendirsin

Delirtme bu sefer
Dizrv0tWsAUGkCL (1).webp

Bu adamın sözleşmesi 1 sene uzadı.. Bundan bu performansın çıkacağı belliydi ama Fatih Terim yaptı yine yapacağını ısrarla bu leşi oynata oynata kontratını 1 sene uzattırdı.. 2.5 milyon euro yazık günah ya..

Berbat. Emre Akbaba yi animsatti bana.

Ikinci yari sahada görmek istemiyorum.

bozuk zeminde topu ayagina istemesi disinda gayet iyi oynadi
agir zeminde hiz defosu pek göze batmiyor kanatta

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

ikinci yarida bir sey yapamadi ama ilk yarida saha temizken oradan bir gol cikarmasi lazimdi. yedek olur

bağışıklık kazandım ona artık beni dellendirmiyor emre akbaba da öyle. Babele yeni yeni ayar olmaya başladım

Ben fazla sinirlenmiyorum nedense. Falco hiyari yetiyor üstüne bir de Akbaba gelince baska oyuncuya uyuz olma kotam kalmiyor.

Belhanda bile gözüme sirin gelmeye basladi bunlardan sonra düsün yani halimi. Sirf Falcao ya hakaret ettigim icin 3 ceza mi ne yedim son haftalarda, ki bence hepsi de hakaret degildi.

Instagram'da paylaştığı hikayeye bakın;

Galatasaray'da oynayan bir futbolcunun şöyle bir saçmalığa imza atması gerçekten sinir bozucu.
71 şampiyonluk olayı Fenerbahçe'nin 28, Galatasaray'ın 23, Beşiktaş'ın 20 şampiyonluğunu resmi sitesinde iddia eden Fenerbahçe'nin saçmalığı.

1613477519799.png

Babel ne işin var bu toplarda

1613477807796.webp

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt