#8 Ryan Babel

Takim okadar kötüki dün babel bile fark yaratti. Yas itibari ile bir sezon daha kalmasi sakincali olur. Yillik ücreti az olsa kalsin derdim ama artik kemerleri sikma vakti geldi gitmesi gerek

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Babel kötü oyuncu filan değil, biz kullanmasını beceremedik.
Milli takım için baya kastı muhtemelen, sın dönemde de onun ekmeğini yiyoruz.
Son takımları içinde en az faydalanan biziz kendisinden.

Bu yıl yarıştaysak eğer kendisi sayesindedir bizzat aldığı puan getirdiği maç sayısına baksak takımın en verimli 3 oyuncusu arasına girebilir. Kendisine atılan yüksek topları müthiş kontrol ediyor dikkat ederseniz artık uzun çıkıyoruz ve top direkt 3.bölgemize oluyor eğer bu performansını Euro 2021 için değil profesyonelliği için ise 1 sene daha kalmalı ve tecrübeli oyuncu kontenjanımızı kendisinden yana kullanmalıyız. Feghouli/Falcao out.

Geçen hafta yollayalım demiştim ama dün vazgeçtim bundan çünkü hırsı benim aklımı çeldi. Donk ile beraber müthiş profesyoneller özel hocaları var ve takım idmanları haricinde çalışıyorlar.

Ayağına yüreğine sağlık Babel. Hakkım helaldir hele dünden sonra.

Yillik 1.5 a düsürüp liderlik yap. Sen Nando ve Arda tek yasli olarak kalin

En azindan parasini alip yatanlardan degil. Kotunun iyisi. Adam fizigi ne kadar el veriyorsa mucadele etti. Son maclarda hic de fena degildi.

Bütün sezon sovdurse de ligin son birkaç haftası vites arttırdı, takıma ve Akbaba ısrarındaki hocaya rağmen Gedsonla birlikte bizi yarışa dahil etti.

Ancak bir gerçek var 0 euro üstü bir teklif gelirse yeni yönetim anında Araplara satacaktır.

Bravo cidden taraftarın resmen yok saydığı bir adam olmasına rağmen müthiş bir mücadele ortaya koydu. 5 Milyon kazanıp sürekli sakat kalan Falcao ve 4 Milyon alıp göbek yapan Feghouli hatta 2-3 maç oynayıp kaybolan Onyekuru kadar değer görmedi. Hastalık geçirdi 12 kilo verdi sürekli eleştirildi ama adam çatır çatır top oynadı bence sezonun bizim adımıza en iyi 2-3 oyuncusundan biriydi.

İyi niyetli bende sevdim babeli ama dün son maç yanıltmasın. Futbol onun için bitmiş bence, kalırsa kendide üzülür.

Karakter koyduğu için teşekkür ederim. Son haftalarda gösterdiği performans nedeni ile hakkım helaldir. Yeni sezonda liderliğinden faydalanabiliriz. Ama mukavelesindeki ücreti düşürmek zorunda.

Son haftalarda sahaya karakter koydu. Şampiyon olsaydık Marcao ve Gedson ile beraber şampiyonlukta en fazla payı olan 3 oyuncudan biri olacaktı. Ama seneye kalmamalı. Hem yüksek maaş alıyor hem de yaşlandı. Takımın hücum bölgesinde gençleşmeye gidilmesi lazım.

Son haftalarda ne top oynadı öyle hiç beklenti yoktu açıkçası teşekkürler

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Soldqyken bi seyler yapmaya calisiyo da saga gecince berbat. Dun cok gicik oldum kendisine. En az iki pozisyonda gedson topu kendisine verdi bu da tek topta gedsona geri verdi. Yahu topu ileri tasi diye oradasin ne diye ataklari olduruyosun? Bir kac macta da sahsi becerisi ile sol kanatta iceri katedip sut cikardi Sansa, bala kaleciden donen toplarda gol bulduk. Sezon boyu en iyi hareketi Falcao'ya cikardigi bir uzun top vqrdi oydu. Kisacqsi 2.5 kqzanicak bi top oynamiyo. Gule gule.

Geçtiğimiz sene ne kadar vurdumduymaz oynadıysa bu sene de o kadar takıma can kattı ruhuyla. Ama umarım Hollanda milli takımında bir şeyler yapar ve satarız kendisini. Maaşı çok yüksek ve seneye bu performansı göstereceği şüpheli gibi sanki. Çünkü Babel için en önemli şey her zaman milli takım oldu. Bu sene de milli takım için bu kadar yırttı kendisini. Seneye Dünya Kupası için çabalasa diyeceğim ama Katar'a da götürmezler herhalde Babel'i. Bu sene son büyük turnuvası olur.

Maasi 2.5 milyon euro. Satabilirsek satalım, yoksa kalsin cunku verimli olabiliyor. Feghouli ve Falcao ise kesinlikle gönderilmeli, gerekirse maaslarinin yarısını ver gitsin.

Tam form tuttu Milli takımdan kestiler, hay bahtımızı seveyim sanki ellerinde topçu var

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

hollanda milli takımının başında da de boer uyuzu var de mi. bir insan hiç mi yanılmaz yav insan tahlilinde.

Geri
Üst Alt