#8 Ryan Babel

Sözleşmesinin son senesinde kasacaktır. Yapacağı son sözleşmeyi de yağlı yapmak isteyecektir.

bunu feg ve falcaoyu kadro dışı bırakmak lazım zaten katkıları sıfır bari hıncımızı alalım en azından.

hoca babel'i bizzat istediğini söylemişti fakat öyle ahım şahım bir katkı da alamadık maalesef

sonuç gte giren 9,5 milyon euro oldu.

çok yüksek bir katkısı olduğu söylenemez ama çok yersiz eleştiriliyor. adam görev verildiği her bölgede belirli bir ortalamada oynadı. ilk geldiği sezonun ilk yarısında da fena değildi fakat takım olarak çok kötü olduğumuz için ihale kendisine kaldı.geçen senenin son düzlüğünde de iyi bir katkı aldık kendisinden malatyada son dakika şutuyla ipten aldı, ne bu tarz transferleri ne yaşını ne de maaşını savunmuyorum ama elimizde sakatlık sorunu, yedek bekleme sorunu olmayan mental açıdan iyi bir adam var ve bir sürü gereksiz topçu varken bu kadar eleştirilmesi yanlış.elden çıkarılabilirse gidebilir ama sözleşme bitimine kadar pembe kafadan maksimum verimi almaya devam etmeliyiz.

Bu sene sözleşmesini tamamlar. Ben takımı sallamadigi konusuna katilmiyorum. Gönül isterdiki sosyal medya ile uğraşacağına vücuduna iyi baksa su ankinden daha iyi performans verirdi

Benim tanidigim ft biz sozlesmesi bitiyor diye sevinirken bu herifle sozlesme uzattirir. %30 indirim yapti diye de pazarlanir. Bugun serbest biraksak acun bile yüzüne bakmaz survivor'da kosturmak icin.

falcao ve feghouliden sifir beklentim var ama babelin bu sene sürpriz katkilari olacaktir.
Bu adamın adı çıkmış 9 a inmez 8 e
Geçen sezonun en iyi 3 adamından biriydi
Takımda topa vurmayı bilen en iyi oyuncu.
Burda musleraaa diye geçmiş zaman goy goyu yapanlar Babel gitsin Muslera devam etsin diyorlar...
Geçen sezonun final maçlarında Babel attı Muslera yedi
Maliyetlerine bakınca ikisi de çok maaş alıyor.
Duygusal ve romantik yaklaşıp sempatik Muslera kalsın Babel tukaka demek akıl tutulması net.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence de oynadığı her bölgede ortalama üzeri performans sergiliyor. Ağır bir topçu bazen deli ediyor fakat oynuyor da...

Her ne olursa olsun kesinlikle sözleşme uzatılmamalıdır. Hatta aklı olan yönetici şunu der kendisine "bu sene çalış ve katkı ver ekmeğini götür evine sözleşme yenileriz vs. vs."

Terim'in prensi bu pembe kafalı hakkında niye haber yok. En başta gönderilmesi gerekenlerden bu zat

Moderatör tarafında düzenlendi:
Akşamki 11 de ismi geçiyor bir de Terim evlatlarını koruyor yine. Babel ve feg arasında tercih yapıp bunun seçilmesinin tek mantıklı sebebi var mı.İkisinin de iş ahlak soru işareti,biri öyle veya böyle şampiyonlukta katkı sağladı diğerinin ne yaptığı belirsiz.birine neredeyse 25 milyon euroya yakın yatırım yaptın hangi mantıkla bunu bir çırpıda silebiliyorsun. bir de biri 3 yaş küçük hani gençleşiyoruz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bjk ve Kasimpasa'nin artigi. Posasi ciktigi halde ft gs'sinde oynayabiliyor. Sonra vasatlik diyince kusup kiziyorlar. Ayni sekilde Donk, Kasimpasa rekor gol yiyerek kume dustugunde stoperdi. O adam gs'de 11 oynadi. Komedi. Gs koskoca tarihinde bu donem kadar aciz duruma dusmedi.

Geri
Üst Alt