#8 Ryan Babel

Hocanın ikinci prensi bazen düşünüyorum hocanın eksikleri var ortaya çıkacak diye mi oynatiyor bu oyuncuları belhanda vardı geçen sene bu sene de Babel arda emre akbaba tepkiyi onlar alsın mı istiyor

Ne sevaplar işlendik de senin gibi Allah'ın Lütfü bir top tepiciye sahibiz. Fatih hodzama bir kez daha neredeyse 10 milyona yakın maliyetli bu adamın transferi için teşekkür ediyorum. Çok teşekkürler hodzam

oyunu öne yıkan takımda daha iyi bi herif heralde çünkü geçen sezonun sonuna mabadımıza nişadır sürülünce baya etkili olmuştuk. şimdi gene bi onlar bi biz oyununa dönünce açık ve geniş alanda çizgiye yapışıp bi halt üretemez oldu. hiçbişey yapamıyosan tersine çekip bi şut denersin la, insan bu kadar mı sipsi olur oyundayken. talibi olsa da göndersek diyecem de şu haliyle kendi ülkesi bile kabul etmez bu elemanı.

Maalesef kontratından çıkamayacağız. Bunun üstüne absürt derecede oynama şansı bulacak yine solda. Umarım bir mucize olurda gönderilir.

net 3.3 milyon euro kazanirken en kötü bu sene yatip seneye 1.5 milyon eurodan 2 senelik kontratla baska takima kapak atarim diye düsünmüstür. bu seneyi aradan cikarirsa epey para kaldirmis olacak.

Sakatcao ve feghouli kazıklarının gölgesinde kaldı. Aslında bu kazıkta en az onlar kadar iyi girdi.

net 3.3 milyon euro kazanirken en kötü bu sene yatip seneye 1.5 milyon eurodan 2 senelik kontratla baska takima kapak atarim diye düsünmüstür. bu seneyi aradan cikarirsa epey para kaldirmis olacak.

3,3 nerden cikiyor? Adam 2,5 aliyor ve imza parasini üce bölüpmü verdiler diye bilgi var? Öyle olsa bile, Maasi 3,2 den asya olmaz mi?

3,3 nerden cikiyor? Adam 2,5 aliyor ve imza parasini üce bölüpmü verdiler diye bilgi var? Öyle olsa bile, Maasi 3,2 den asya olmaz mi?

2 sene önce cikan habere göre sözlesmesinde 1 milyon euroluk bonus bile varmis. yalanlanmadi o haber.

Belhanda için Dinamo Kiev'e 8 milyon euro bonservis artı 2 milyon euroya yakın bonus ödeyen Galatasaray, Babel-Falcao için de ek ödeme yapacak. 5 milyon euro garanti ücreti olan Falcao'nun sözleşmesinde maç sayısı ve puana bağlı 1.9 milyon euro ek prim var. İmza parası ile birlikte yılda 3.3 milyon euro kazanan Babel'in de 1 milyon euroya yakın bonusu olduğu öğrenildi.

taraftarlarin cogu falcao gitsin yeterki, bakisinda idi yazilanlar ozelinde... o gitti.
halbuki bizim oyun kurgumuza bir cok yonden sekte vuran *babel 'in ilk gonderilmesi gerekirdi-bakisinda idim.

kendisine yonelik onckei mesajimda vurguladigim gibi, bu transfer ve performans hocaya yazar.

hadi alindi,
performans bazli istenileni veremiyorsa, israrla kadroda tutup kimi macta 11 kimisinde 45 kimisinde sure verip- yine de gereken etkiyi vermiyorsa-teknik ekip israrla ayni dongu de devam ediyorsa- bu transfer oznesi her yonden basarisiz bir durumdur. malesef.

gitmezse-de , oynayacagi hangi mac olursa olsun, kendisine yonelik mumkun oldugunca yorum getirmeyi dusunmuyorum.
sahadaki topsuz oyundaki golge edisi bir yana ,toplu oyundaki ball hog tarzindan cikis zor olur hele bu yasta.

elde tecrube tutmak istiyorsak, bu profil babel degil. hoca lutfen babel'le vedelasilmali ivedi sekilde....

Geri
Üst Alt