- 18 Mayıs 2011
- 19.405
- 10.192
- 1.688
Şu herifi sahada saha kenarında antrenman fotolarına vs görmek istemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 ay sonra 35 olacakBu sanki Feghouli ile birlikte yeni sözleşme kapmak için bu yıl coşacak gibime geliyor nedense.
Biz değil zaten Arap Amerika gibi kulüplerden. Bunun da pazarı var.3 ay sonra 35 olacak
burak elmas ve yönetimi böyle birine kontrat verir mi? asla vermez
Gerçekten takımdaki en sevmediğim topçulardan biri
ilk geldiği günde yazmıştım
bu herifle 2 yıl ya da 2+1 imzalamamak rezillik. kabul etmiyosa defolsun gitsin abicim yaşlı topçu sonuçta. falcao içinde yazmıştım zaten beleşe alıyosun maaşları yüksek ne diye kontrat uzun tutuyorlar anlamıyorum
büyük klüpler bile 2 yıl imzalıyor 32+ yaş topçular ile. bonservis verdiyse maaşı düşükse opsiyonlu 3 yıl
luis suarez mesela 2 yıl imzalamıştı 7 milyonda bonservis verdiler neden 2 yıl? maaşı yüksek çünkü. biz ise gelirler TL olmasına rağmen hem maaşı yüksek tutuyoruz hemde 3 yıl imzalıyoruz şaka gibi gerçekten
Diger tarafta biz Galatasaray olarak Ömer Bayram'a 3 senelik kontrat verdik.Real Madrid Ramos gibi bir adami 2 sene kontrat istedi diye kapi önüne koymak istiyordu. Ki sonuc olarak da koydular ayrilisi tam olarak 100% bundan kaynaklanmasa da.
Diger tarafta biz Galatasaray olarak Ömer Bayram'a 3 senelik kontrat verdik.
O iki oyuncunun Galatasaray'da hic bir sekilde yeri yoktu. Kadroda fazlaliktan baska bir sey degillerdi. Bosu bosuna kontrat yaptilar. Emre Akbaba'nin sözlesmesini Burak Elmas uzatti. Fatih Terim yabanci oyunculardan cok sey beklerken yerlilerde beklentiyi minimum seviyede tutuyor hep. Sakatlanmadan önceki diri Luyindama'yi bile savunmayi önde kurdugu icin istemiyordu ama yerlilere gelince vasat bile sayilmayacak isimleri kadroda bulunduruyor sürekli.Aynisi degil ama o da hata.
Ömer'i zerre begenmesem de bir yere kadar anlayabiliyorum. Ama Emre Akbaba ve Emre Tasdemir ile uzatilmasi resmen skandal. Adamlarla hem uzattik hem de baska yere kiraladik, bu daha büyük skandal.
O iki oyuncunun Galatasaray'da hic bir sekilde yeri yoktu. Kadroda fazlaliktan baska bir sey degillerdi. Bosu bosuna kontrat yaptilar. Emre Akbaba'nin sözlesmesini Burak Elmas uzatti. Fatih Terim yabanci oyunculardan cok sey beklerken yerlilerde beklentiyi minimum seviyede tutuyor hep. Sakatlanmadan önceki diri Luyindama'yi bile savunmayi önde kurdugu icin istemiyordu ama yerlilere gelince vasat bile sayilmayacak isimleri kadroda bulunduruyor sürekli.
ya ömer ya da emre ile uzatılması lazımdı çünkü yedek sol bek yokAynisi degil ama o da hata.
Ömer'i zerre begenmesem de bir yere kadar anlayabiliyorum. Ama Emre Akbaba ve Emre Tasdemir ile uzatilmasi resmen skandal. Adamlarla hem uzattik hem de baska yere kiraladik, bu daha büyük skandal.