#8 Ryan Babel

Youtubeda video hizlandirip yavaslandirma secenegi var ya bu herif de 0.5 hizda kalmis gibi sanki.Her topu ayagina aldiginda butun takimin temposu,hizi dusuyo.Ne zaman oyuna girerse o mactan puan kaybi ihtimalimiz o kadar artiyo.Fatih Terim hala oynatmaya devam ediyo bu el frenini.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımdan ayrıldığın gün bayramdır benim için. O zamana kadar bekliyoruz, kanser olmayız inşallah.

Bizim GS token ları bu mu aldı lan yoksa

Bir adama bu kadar ayrıcalık ilginç çünkü

Babel saha dışı taraftara çok antipatik olduğu için , gereğinden fazla eleştiriliyor. Bugün Babel kötü değildi. Geçen senede çoğu maçta en iyilerinden olmasına rağmen hep çok eleştirilen arasındaydı. Kusursuz mu oynuyor? Hayir.
Ama gereğinden fazla üstüne gidiliyor.

Babel saha dışı taraftara çok antipatik olduğu için , gereğinden fazla eleştiriliyor. Bugün Babel kötü değildi. Geçen senede çoğu maçta en iyilerinden olmasına rağmen hep çok eleştirilen arasındaydı. Kusursuz mu oynuyor? Hayir.
Ama gereğinden fazla üstüne gidiliyor.
Babel kotu degil miydi ???

Oyuncusunun özelliğinden haberi olmayan bir td si var adam napsın ,maça koydu diye resitalmi sunsun
7 kat cila çeksen hurdadan hayır mı gelir

bunu ne yapıp edip mutlaka gönderin diye boşuna demedik. öyle bi t.direktörümüz varki eline tehlikeli bişey verince 5 yaşındaki çocuk gibi mabadımızda patlatıyor o şeyi. haydi arenada bunu oyuna al da gör bak taraftar nasıl yuhalıyor.

Babel kotu degil miydi ???
Öyle abartılacak kadar değildi. Normal oynadı. Ama Babel antipatik olduğu için her hatası on misli göze batıyor. Zaten Babel’den bu yaştan sonra bir verim almak istiyorsan Forvet arkası gezegen, veya çift forvet oynatman lazım. Defans arkası koşuları fena değil o bölgeden. Geçen sene bir kaç maçı forvette iyi götürdü hatta. Neyse genel kanatım, adamı rahat bırakalım, eminim taraftar biraz destek çıksa performansı artar. Sezon sonu da defolup gider artık. Burda olduğu müddetçe faydalanmak lazım, faydalanmak içinde adama sosyal medyadan mobbing uygulamamak lazım.

Fatih terimin kerem ve ardadan sonra en sevdiği evladı.yeterki evlat mutlu olsun şampiyon olmasak.kac yazar.

Gecen yil son 5 mac haric geldigi ilk gunden beri oynadigi her mac takimin el freni. Nzonzi ninde serininde leminaninda sıritmasinin ana nedenidir bu herif

Yeni belhandamiz hocamız inadı çok sever ders almaz ders verir bakın belhanda aslında ne kadar iyi bir oyuncu Adana Demirspor da efsane oynuyor Babel de öyle olur kaçırmayalım destek olalım düşüncesi ile her maç illa alıyor .
Peki bunu neden yapıyor diye düşünmüyorsunuz.
Hocanın bir savunma planı yok .
Oyunu tutmak yada yavaslatmak için bir el frenine ihtiyacı var buda Babel .
Utanilmasi gereken bu rakip topu alınca defans ile karşı karşıya kalıyor böyle büyük takım olabilir mi neden 2-0 dan maçlar veriyoruz orta sahada bir plan yok yok...
Fatih terim bitmiştir arkadaşlar anlayın artık .

Ulan gerçekten sinir bozucu bir tip ya. Onu boşken yalandan fake atıp atağı öldürür. Dün ilk kez fake atsa belki önünü açıp karşı karşıya kalacağı yerden ters ayağıyla şut çekiyor gel de sövme

Öyle abartılacak kadar değildi. Normal oynadı. Ama Babel antipatik olduğu için her hatası on misli göze batıyor. Zaten Babel’den bu yaştan sonra bir verim almak istiyorsan Forvet arkası gezegen, veya çift forvet oynatman lazım. Defans arkası koşuları fena değil o bölgeden. Geçen sene bir kaç maçı forvette iyi götürdü hatta. Neyse genel kanatım, adamı rahat bırakalım, eminim taraftar biraz destek çıksa performansı artar. Sezon sonu da defolup gider artık. Burda olduğu müddetçe faydalanmak lazım, faydalanmak içinde adama sosyal medyadan mobbing uygulamamak lazım.
Gecen sene son birkaç hafta fena degildi ama bugun çok kotuydu, ayağına gelen her topu ezdi. Burda olduğu müddetçe faydalanma fikrine katiliyorum ama Ziraat kupası maclari disinda bize pek faydası olacagini sanmıyorum.

hocanın kasedi var bunda esprisi doğru herhalde. başka mantıklı açıklama bulamıyorum. bi insan 50 defa aynı değişikliği yapıyor ve her defasında işe yaramamasına rağmen hala yapmaya devam ediyorsa diyecek başka bişey yok.

Gecen sene son birkaç hafta fena degildi ama bugun çok kotuydu, ayağına gelen her topu ezdi. Burda olduğu müddetçe faydalanma fikrine katiliyorum ama Ziraat kupası maclari disinda bize pek faydası olacagini sanmıyorum.

bilemicem, ben bir kaç iyi pozisyonunu hatırlıyorum, iki kez çizgiden bir kez peres’i bir defasında edgar’ı geçtiğini, ama içerden ve arkadan katılan olmadı. Bir pozisyonda uyanıklık yapıp defans arkasına güzel koşu yaptı, top biraz daha düzgün gelse, kaleciyle karşı karşıya kalıyordu. Bir keresinde PVA’nın boşluğunda birden Sol bek olarak evrildi ve bire birde Yusuf Sarı’ya karşı ts’nin önemli bir kontra atağını kesti.

kötü gözüktüğü iki pozisyon var aklımda.
Biri dağlara taşlara gönderdiği şut, diğeride bir çabuk çıkabildiğimiz pozisyonda el frenlik yapıp topu geriye oynadı, ordan musleraya döndü yine.

Bu yüzden aşırı kötü diyemem, çok daha kötüleri vardı ikinci yarı sahada.

Geri
Üst Alt