Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 20.183
- 20.675
- 438
Islıklanıp hakettiğini bulduğun an içimin yağları eriyecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Islıklanıp hakettiğini bulduğun an içimin yağları eriyecek
Babel kotu degil miydi ???Babel saha dışı taraftara çok antipatik olduğu için , gereğinden fazla eleştiriliyor. Bugün Babel kötü değildi. Geçen senede çoğu maçta en iyilerinden olmasına rağmen hep çok eleştirilen arasındaydı. Kusursuz mu oynuyor? Hayir.
Ama gereğinden fazla üstüne gidiliyor.
Öyle abartılacak kadar değildi. Normal oynadı. Ama Babel antipatik olduğu için her hatası on misli göze batıyor. Zaten Babel’den bu yaştan sonra bir verim almak istiyorsan Forvet arkası gezegen, veya çift forvet oynatman lazım. Defans arkası koşuları fena değil o bölgeden. Geçen sene bir kaç maçı forvette iyi götürdü hatta. Neyse genel kanatım, adamı rahat bırakalım, eminim taraftar biraz destek çıksa performansı artar. Sezon sonu da defolup gider artık. Burda olduğu müddetçe faydalanmak lazım, faydalanmak içinde adama sosyal medyadan mobbing uygulamamak lazım.Babel kotu degil miydi ???
Gecen sene son birkaç hafta fena degildi ama bugun çok kotuydu, ayağına gelen her topu ezdi. Burda olduğu müddetçe faydalanma fikrine katiliyorum ama Ziraat kupası maclari disinda bize pek faydası olacagini sanmıyorum.Öyle abartılacak kadar değildi. Normal oynadı. Ama Babel antipatik olduğu için her hatası on misli göze batıyor. Zaten Babel’den bu yaştan sonra bir verim almak istiyorsan Forvet arkası gezegen, veya çift forvet oynatman lazım. Defans arkası koşuları fena değil o bölgeden. Geçen sene bir kaç maçı forvette iyi götürdü hatta. Neyse genel kanatım, adamı rahat bırakalım, eminim taraftar biraz destek çıksa performansı artar. Sezon sonu da defolup gider artık. Burda olduğu müddetçe faydalanmak lazım, faydalanmak içinde adama sosyal medyadan mobbing uygulamamak lazım.
Gecen sene son birkaç hafta fena degildi ama bugun çok kotuydu, ayağına gelen her topu ezdi. Burda olduğu müddetçe faydalanma fikrine katiliyorum ama Ziraat kupası maclari disinda bize pek faydası olacagini sanmıyorum.