#8 Ryan Babel

bilemicem, ben bir kaç iyi pozisyonunu hatırlıyorum, iki kez çizgiden bir kez peres’i bir defasında edgar’ı geçtiğini, ama içerden ve arkadan katılan olmadı. Bir pozisyonda uyanıklık yapıp defans arkasına güzel koşu yaptı, top biraz daha düzgün gelse, kaleciyle karşı karşıya kalıyordu. Bir keresinde PVA’nın boşluğunda birden Sol bek olarak evrildi ve bire birde Yusuf Sarı’ya karşı ts’nin önemli bir kontra atağını kesti.

kötü gözüktüğü iki pozisyon var aklımda.
Biri dağlara taşlara gönderdiği şut, diğeride bir çabuk çıkabildiğimiz pozisyonda el frenlik yapıp topu geriye oynadı, ordan musleraya döndü yine.

Bu yüzden aşırı kötü diyemem, çok daha kötüleri vardı ikinci yarı sahada.
Futbolda ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kalabileceği şekilde nokta atışı pası daha nasıl düzgün gelebilirdi ki.
Herif video çekmekten futbolu salladığı yok, çalışmıyor çok net. Bizim halı sahada forvetteki çocuğu koysam oradan o posizyonu gol yapardı.

Oynadigi her saniye ziyan. Kendisinin gitmesi en iyi transfer olurdu bizim icin

Öndeyizdir son 10 15 dk alırsın hadi bir şekilde top tutuyor saklıyor deriz adam kafa olarak futbolu bitirmiş yahu bari kanatta oynatma forvete falan koy. Yahu ayağına top bekleyen kanat oyuncusu mu kaldı dünyada ?

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiç sevmiyorum seni. Genel olarak vasat altı top oynuyorsun. Kağnı gibisin. Suç sende değil seni her maç sıkılmadan oyuna alan, futbol felsefesi eskimiş ftde.

Buna kufur edecem simdi ama suc bunda degil ki, bunu oyuna alan hocada

3 gol atamaz bu sene futbol bu ihtiyardan geçmiş

babel sadece tek bir şartta oyuna girer: dakika 70-75 olmuştur ve rakip defansta kilidi kurmuştur. Orada etkili şut atabilen bir babel hamlesi önemli olabilir

onun dışında kesinlikle oynamamalı

babel sadece tek bir şartta oyuna girer: dakika 70-75 olmuştur ve rakip defansta kilidi kurmuştur. Orada etkili şut atabilen bir babel hamlesi önemli olabilir

onun dışında kesinlikle oynamamalı
o etkili şutu en son tinercilerdeyken fb ye attığı golde gördüm gerisi yok. düğünümde oynatmam dedikleri adam var ya o adam işte tam olarak bu. akbaba ve bunun varlığı bile zarar çünkü hoca takık. belhanda ve akbabadan kurtulduk neyseki

o etkili şutu en son tinercilerdeyken fb ye attığı golde gördüm gerisi yok. düğünümde oynatmam dedikleri adam var ya o adam işte tam olarak bu. akbaba ve bunun varlığı bile zarar çünkü hoca takık. belhanda ve akbabadan kurtulduk neyseki

geçen sene malatya deplasmanı ve içeride konya maçında atmıştı bu tarz şutları. Haa bunu 10 maçta 1 yapacak diye sürekli oynatmak hata zaten

dediğim şart oluşursa girer sadece

geçen sene malatya deplasmanı ve içeride konya maçında atmıştı bu tarz şutları. Haa bunu 10 maçta 1 yapacak diye sürekli oynatmak hata zaten

dediğim şart oluşursa girer sadece
bi şut atacak diye onlarca maçı katlettirdi bu herife ya ne diyeyim. onun 10 maçta bi atacağı şutu emre kılınç da atardı. çok enteresan bi kafa yapısına sahip hocamız var.

Herkes oynamamalı vs. vs. diye konuşuyor. Kardeşim çözüm sunun yollanamadı elde o var oynuyor yani kulübede Onyekuru varken Babel oynamıyor. Çözüm yok anca dır dır dır.

Trabzonsporlu bir tanıdığıma göre baya etkili oynamış. Peres'i çok zorlamış girdikten sonra. Sövüyordu bize karşı oynayacağı tuttu diye.

Babel’in son maçta kötü oynamadığı gerçeğini neden kabul etmek istemiyorsunuz yorumlara bak hele. Kerem daha mı iyi oynadı Babel’den, aldığı her topu ezdi hem pas hatasıyla hem berbat ilk dokunuşlarıyla. Babel, Peres’i 3-4 kere geçti, top tuttu, atak yarattı, temposuz da değildi bir boş yapmayın ya.

Bence de Babel oynamamalı o ayrı ama buradaki çoğu yorum ezbere.

Geri
Üst Alt