#8 Ryan Babel

ne kanatta ne forvette, hic bir sekilde ihtiyac yok buna. devre arasi sutlamak lazim.

ilk geldiği günde yazmıştım

bu herifle 2 yıl ya da 2+1 imzalamamak rezillik. kabul etmiyosa defolsun gitsin abicim yaşlı topçu sonuçta. falcao içinde yazmıştım zaten beleşe alıyosun maaşları yüksek ne diye kontrat uzun tutuyorlar anlamıyorum

büyük klüpler bile 2 yıl imzalıyor 32+ yaş topçular ile. bonservis verdiyse maaşı düşükse opsiyonlu 3 yıl

luis suarez mesela 2 yıl imzalamıştı 7 milyonda bonservis verdiler neden 2 yıl? maaşı yüksek çünkü. biz ise gelirler TL olmasına rağmen hem maaşı yüksek tutuyoruz hemde 3 yıl imzalıyoruz şaka gibi gerçekten

Bir yandan sülalesini kalaylıyorum

Bir yandanda teşekkür ediyorum

Babel,feg,çatne,feg,belhanda ve zincirin en önemli halkası falcao kafamıza vura vura öğrettiler nasıl oyuncu alınmaması,nasıl transfer yapılmaması gerektiğini

Tam anlamayıp teğet geçseydik şuan hala aynı hataları yapıyo olurduk,sene sonu nerdeyse tamamen kurtuluyoruz bunlardan

Tam anlamadığımız,az anladığımız yada yeni yeni anlamaya çalıştığımız diğer bir hususta vefa adı altında soyulup soğana çevrilmemiz

Ft,arda,akbaba,ömer,sabri,aydın,semih,muslera vs bu güruhunda hatalı olduğunu tam anladığımızda çok daha sağlıklı bir kadroya,yapıya kavuşacağız

ilk geldiği günde yazmıştım

bu herifle 2 yıl ya da 2+1 imzalamamak rezillik. kabul etmiyosa defolsun gitsin abicim yaşlı topçu sonuçta. falcao içinde yazmıştım zaten beleşe alıyosun maaşları yüksek ne diye kontrat uzun tutuyorlar anlamıyorum

büyük klüpler bile 2 yıl imzalıyor 32+ yaş topçular ile. bonservis verdiyse maaşı düşükse opsiyonlu 3 yıl

luis suarez mesela 2 yıl imzalamıştı 7 milyonda bonservis verdiler neden 2 yıl? maaşı yüksek çünkü. biz ise gelirler TL olmasına rağmen hem maaşı yüksek tutuyoruz hemde 3 yıl imzalıyoruz şaka gibi gerçekten

Real Madrid Ramos gibi bir adami 2 sene kontrat istedi diye kapi önüne koymak istiyordu. Ki sonuc olarak da koydular ayrilisi tam olarak 100% bundan kaynaklanmasa da.

Real Madrid Ramos gibi bir adami 2 sene kontrat istedi diye kapi önüne koymak istiyordu. Ki sonuc olarak da koydular ayrilisi tam olarak 100% bundan kaynaklanmasa da.
Diger tarafta biz Galatasaray olarak Ömer Bayram'a 3 senelik kontrat verdik.

Diger tarafta biz Galatasaray olarak Ömer Bayram'a 3 senelik kontrat verdik.

Aynisi degil ama o da hata.

Ömer'i zerre begenmesem de bir yere kadar anlayabiliyorum. Ama Emre Akbaba ve Emre Tasdemir ile uzatilmasi resmen skandal. Adamlarla hem uzattik hem de baska yere kiraladik, bu daha büyük skandal.

Ömer'i zerre begenmesem de bir yere kadar anlayabiliyorum. Ama Emre Akbaba ve Emre Tasdemir ile uzatilmasi resmen skandal. Adamlarla hem uzattik hem de baska yere kiraladik, bu daha büyük skandal.
O iki oyuncunun Galatasaray'da hic bir sekilde yeri yoktu. Kadroda fazlaliktan baska bir sey degillerdi. Bosu bosuna kontrat yaptilar. Emre Akbaba'nin sözlesmesini Burak Elmas uzatti. Fatih Terim yabanci oyunculardan cok sey beklerken yerlilerde beklentiyi minimum seviyede tutuyor hep. Sakatlanmadan önceki diri Luyindama'yi bile savunmayi önde kurdugu icin istemiyordu ama yerlilere gelince vasat bile sayilmayacak isimleri kadroda bulunduruyor sürekli.

O iki oyuncunun Galatasaray'da hic bir sekilde yeri yoktu. Kadroda fazlaliktan baska bir sey degillerdi. Bosu bosuna kontrat yaptilar. Emre Akbaba'nin sözlesmesini Burak Elmas uzatti. Fatih Terim yabanci oyunculardan cok sey beklerken yerlilerde beklentiyi minimum seviyede tutuyor hep. Sakatlanmadan önceki diri Luyindama'yi bile savunmayi önde kurdugu icin istemiyordu ama yerlilere gelince vasat bile sayilmayacak isimleri kadroda bulunduruyor sürekli.

Aferin Murph boldladigim cümlen iyi bir tespit.

ya ömer ya da emre ile uzatılması lazımdı çünkü yedek sol bek yok

ama hem 2si ile uzatıyoruz hem kiralık gönderiyoruz birini bir de akbaba ile uzatıyoruz performansından memnun değiliz diye ve kiralık gönderiyoruz 2 ay sonra çok garip :/

1 milyon indirimle 8 milyon TL diyolardı akbaba için 800bin € yani. genç olan yeni transferlerden bu yıllığı alan yok

gene karaktersiz modunu açmış resmen. bu nasıl top oynamak lan.

Bir bu pembe kafasına şaplattığım bir sahte kabadayı arda turan, takımda bu kadar nefret ettiğim oyuncu azdır.

Hoca zaten başka alemlerde adam kanat oynayamaz aslında bizde hiç oynayamazda. Sürekli kanata 2.yarı alıyor ve fix gol yiyoruz. Adam kanat ama sürekli ayağına pas istiyor sen kimsin lan kimsin. Allah'ın el freni uğursuzu.

Takım öndeyken oyuna alacağım son kanat oyuncusu budur herhalde. Bize basıp gidecek adam lazım şunu alıp duruyor yaw

Geri
Üst Alt