#8 Ryan Babel

Hadi bir ihtimal forvet oynasa iyi olur diyecegim ama orada da rotasyon kalabalik.

Forumun coin borsasındaki bahtsız ismi kimdi

Babelin yatırım yaptığı coine yatırsın bişeyler o para ona yar olmasın

PSG ile oynadığımız maçlarda tek oyun opsiyonumuz Babel'e uzun vurup indirmesini beklemekti. Kötü bir sezon oldu. O anlayışı değiştirmek için temposuz oyuncuların çoğu gönderildi. 2021 yılına geldik hala Babel'i sola alıp ona top şişirip bunu bir strateji gibi kullanmaya çalışıyoruz.

Maalesef hoca kendisinden olağanüstü şeyler bekliyormuş hala.

Ben artik kabul ettim, siz de edin. Hocanin prensi bu adam. Sezon boyunca da oynatacak.

Devre arasi falan yollanacagini da hic sanmiyorum acikcasi. Ancak sezon sonu sözlesmesi bitince defolup gider. Ya bi Arap ülkesine kapak atar ya da futbolu birakip tamamen youtuber olur portakal kafali tosbaga.

Şuba tekmeyi basip Onyekuruyu tutsaydik tutulmasi guc bi takim olurduk yaw.Cica ve Morutan ile ne top oynardi adamim Onye.

Bazı yorumları hayretler içinde okuyorum, ama hayatında hiç insan yönetmemiş sorumluluk almamış insanların yorum yapmasına aslında şaşırmamak gerekir.

Eğer bir lidersen bir grubu yönetiyorsan dışarıya karşı elemanını korumak zorundasın yoksa hiç birisini yönetemezsin. ne demesini bekliyorsunuz babeli allah kahretsin bir türlü gönderemedik başımıza kaldı, uğraşıyoruz mu desin.

Eşşek yükü ile para verilen bir adamı gönderemiyorsun futbolculara karşı kulüplerin eli kolu bağlı kalmış bir sistemde TD ne yapmalı. Bari para kazanıyor kazanalım yararlanalım oynatalım derdinde. Yoksa kadro dışı bırakırsın parasını ödersin. Babel zihniyetindeki başka futbolcular için kaçış yolu gösterirsin.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt