#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Uzun zaman sonra bir frikikten sonra hass.. diyebildiğim için mutluyum

Adam takımı maçın başından sonuna kadar yönetti tek başına, her yerde etkili oldu gücü yettiğince. Oturun sakince bir kez daha izleyin maçı, bugün Selçuk'un yaptıklarından daha iyisini yapabilecek bir Türk oyuncu varsa onu alalım takıma.

MUHTEŞEM İDİ tabiki. Adam ortasahamızın bel kemiği oldu, takımı ortada ayakta tutan kişiydi. BEL KEMİĞİ gibiydi, Direk gibiydi.

Hem ilerde hem geride çok etkili oldu. Bana göre Muslera ile birlikte takımın en iyisiydi.

Adam takımı maçın başından sonuna kadar yönetti tek başına, her yerde etkili oldu gücü yettiğince. Oturun sakince bir kez daha izleyin maçı, bugün Selçuk'un yaptıklarından daha iyisini yapabilecek bir Türk oyuncu varsa onu alalım takıma.

xabi alonso tarzı bir adam işte.onuda beğenmez gerçi bizim kafasızlar

Frikiği direkten dışarı çıktı. Ah keşke diyorum sadece :)

Azcık daha şanslı olsan şu an seni konuşuyor olurduk. Simao'nun harcadığı frikiklerden sonra senin o frikiğini konuşmak çok iyi olurdu.

Ama yine de bizi koltuklarımızdan kaldırdığın için teşekkürler. :tiphat:

Yavas olmasina ragmen bacak arasi dagitmayi baya iyi beceriyor.

Takımda futbolun ne kadar basit oynanması gerektiğini icra eden adamlardan birisi.

selçuk iyi şutları eskisi gibi tehlikeli olsa frikikten gollerini bekliyoruz.

Nokta pasları, vizyonu falan iyi eyvallah ama topla daha iyi olmalı. Dribbling özelliğini kesinlikle geliştirmeli..

frikiği gol oldu diye fırladım ayağa nolurdu 10 cm daha sağa gitseydi o top :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt