#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Çok iyiydi.

Selcuk ve Melo önemli oyuncular. ama bana göre ikisi de görev adami. bu adamlardan cok fazla yaraticilik beklemek hata olur. önlerine yildiz seviyesinde bir yaratici orta saha lazim. iste ozaman hem Selcuk daha etkili olur hem de Melo.

Saygıyla eğiliyorum. Çok yerinde bir tespit ;) Bugün sahadaki en iyi oyuncularımızdan biriydi.

Şuan, yaklaşık 10 yıldır orta sahadaki en iyi oynayan futbolcumuz olmasına rağmen

Trabzonspor'daki performansına hala ulaşamaması ise garibime gidiyor.

bence melo ile aralarında tatlı bir liderlik savaşı var.

bugün melo çıktı ,orkestra şefi gibiydi.

hala selcuk trabzondaki gibi degil deniyor. selcuk gösterişli bir adam hicbirzaman olmadı. adam görev adamı. önüne yaratıcı oyuncu lazım. böyle bir adam gelince karşı rakibin topcuları selcuga cullanmıcak. o yaratıcı oyuncuya yönelicek. bu sebeple selcuk daha rahat oynayacak. ilk yarı bitene kadar melo forvete yakın oynamalı.

O frikik girseydi keske.Selcuk reisce bir oyun oynadı.Bravo Selcuk.:005:

bence melo ile aralarında tatlı bir liderlik savaşı var.

bugün melo çıktı ,orkestra şefi gibiydi.

Bunun nedeni gercek pozisyonuna, yani sürekli bahsini getirdigimiz defans ile ofansın tam merkezine gecmesi oldu. Normalde hoca Melo'yu o pozisyonda oynatıyor. Halbuki Melo'nun ilk haftalarında özellikle daha önde oynarken takıma 3. bölgede daha fazla katkı verdigini net gördük. Selcuk'ta defansın hemen önünde topu ve takımı nasıl rahatlattıgını bugün gördük. Bu iki oyuncunun pozisyon degis dokus etmesi iyi oyun icin sart.

Ah o frikik gireydi gece paso derbide ilk defa frikik golu gordum diye sevinecektim .

Kendi takimimizdan

Diregi yaladı carpmadı carpsa daha fena üzülürdüm ordan biliyorum:)

Frikik olunca sigarayı pencerede bırakıp iceri girdim arkadaslarla totem yaptık gol zannetik sonra baktım sigara assagı düşmüs hangisine üzülcegimi sasırdım son dalımdı:D

Ayrıca diger frikigi niye attırıyosun rieraya hacı sen kullansana

Diregi yaladı carpmadı carpsa daha fena üzülürdüm ordan biliyorum:)

Frikik olunca sigarayı pencerede bırakıp iceri girdim arkadaslarla totem yaptık gol zannetik sonra baktım sigara assagı düşmüs hangisine üzülcegimi sasırdım son dalımdı:D

Ayrıca diger frikigi niye attırıyosun rieraya hacı sen kullansana

Direğe çarptı hocam top.

Pardon ya miyopluk var vallaha carpmıs ben onu nasıl görmemişim:D

Beklentilerin altında demeyelim lütfen , sonuçta Zidane değil. Gayet iyi , faydalı oynuyor.

Yakın mesafeli frikiklerde heyecanlanıyorum artık, çünkü Selçuk var.

Gayet iyiydi.

aslında çok verimli değil. ama işte türk orta saha oyuncusu olunca kıymete biniyor. trabzondaki performansının yarısını dahi göremedik. halbuki trabzonda aldığının 3 katına oynuyor bizde

aslında çok verimli değil. ama işte türk orta saha oyuncusu olunca kıymete biniyor. trabzondaki performansının yarısını dahi göremedik. halbuki trabzonda aldığının 3 katına oynuyor bizde

Onun pas atabileceği savunma arkasına kaçırabileceğı bir adam koydukta Selçuk'mu yapamadı bunu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt