#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Yedeği yok işte,sağ kanada mutlaka alternatif bir adam lazım,eboue hem sağbek hem sağ açık oynuyor.Kim formda olursa o oynar sağ açıkda.

Podolski alınabilir.

Hem forveti yedekler, hem Arda'ya alternatif olur, hem de sağ açıkda oynar.

Forvet transferi düşünüyosak Adebayor daha iyi oyuncu ama Podolski daha faydalı olur.

Ayrıca yedeği yok diyosun ama Elmander çok güzel şekilde sağ açık oynayabilen bir oyuncu.

O paslar nedir abicim öyle ya.Maşallah nazar değmesin. :D

Hatay'ın gururu :tiphat: Aslanım benim! Gerçi Zan da Hataylı ama :asd:

Bravo... Bu adami bedava almak 10milyon kar etmektir

images

Adam harbi Xavi ya. Trabzon da gördüğümde Galatasaray'a gitmesini rica etmiştim. Bence bana da teşekkür edin :D

Oyuncu görüşü en iyi olan Türk desek yanılmış olmayız herhalde. Tribünden sağda Ujfalusi boş diyorum adam 2 saniye sonra atıyor pası oraya :) Orta sahaya 2-3 sınıf birden atlattı gerçekten. Hele ki bonservissiz aldığımızı düşünürsek bundan iyisi şamda kayısı.

Xavi klonu lan resmen.Sürekli onu izleyip hareketlerini kopyalamış heralde kendisine.Yürüyedur reyis.:ask:

Ağlayacam. Ayhan-Sarp ' tan Melo-Selcuk'a. Tesekkürler Allah'ım.

Bu adama dua edesim geliyor devamli. Alinmasini en cok istedigim Turk futbolcuydu ve sukurler olsun ki geldi takimimiza. Gelmesinde kimin emegi varsa Allah razi olsun, ne diyelim, iyi is basardilar. Insallah sakatliksiz uzun seneler gecirirsin ve takimla beraber cok basarili olursun aslanim benim.

Supersin be Selcuk. Helal olsun. Ancak malesef alternatifin yok. butun duran toplari sen kullaniyorsun.

sen cikinca hemen sabri gecti toplarin basina.

insallah duran toplari iyi kullanabilen bir orta saha oyuncusu daha aliriz.

Sırf Selçuk'u izlemek için bile staddan kombine alınır arkadaş.O stadda,bu adamı canlı izlemek müthiş keyif.Seni Galatasaray'a kazandırandan Allah razı olsun.Saygılar.:tiphat:

Bu sene Selçuk döktürür. Uzun zamandır böyle akıcı ve dikine top oynayan bir orta saha oyuncusu görmemiştim.

#8 Selcuk Inan

Formamin tekinde bu olacak, o kesin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt