#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Bu adamı izlemek inanılmaz zevkli ya.O uzun paslar,ara paslar nedir abicim öyle.1 sayfa önce buna benzer bir cümle kurmuştum ama dayanamadım.Gene yazayım dedim. :D

Selçuk'un Nuri Şahin'den ciddi bir eksiği var mı?Bence yok hatta denk oyuncular bile diyebiliriz.O yüzden ben diyorum ki önümüzdeki 2 sene içerisinde ŞL'ye gidip kendisini gösterebilirse Selçuk için Avrupa'nın devleri kapımızda yatar.Adam resmen Xavi'nin 1-2 beden küçüğü.Müthiş bir oyun zekası var.

[video=youtube;M-S7zBVRhOw]https://www.youtube.com/watch?v=M-S7zBVRhOw&feature=player_embedded[/video]

ya abartı diyeceksiniz ama xavinin barçadaki rolü ve yaptıkları nelerse dün selçuk birebir bize gösterdi. ayrıca melo ile çok iyi bir ikili oldular

ya abartı diyeceksiniz ama xavinin barçadaki rolü ve yaptıkları nelerse dün selçuk birebir bize gösterdi. ayrıca melo ile çok iyi bir ikili oldular

Abartmıyosun. Hatta ben dahada iddialıyım. Bu adamı biz sözleşmesi bitene kadar elimizde tutamayız. Avrupa kulüpleri kapar bu adamı elimizden. Çok iyi çook. Allah nazardan saklasın.

Abartmıyosun. Hatta ben dahada iddialıyım. Bu adamı biz sözleşmesi bitene kadar elimizde tutamayız. Avrupa kulüpleri kapar bu adamı elimizden. Çok iyi çook. Allah nazardan saklasın.

Zaten Selcuk kendisi dedi, avrupadan'da teklif vardi diye. demedi mi? yoksa ben mi yanlis hatirliyorum.

Ölene kadar sözleşme imzalayalım, futbolu bıraktığında da gelsin teknik direktör olsun takımda. Barcelona'nın Xavisi ne ise bizim Selçuk odur. Müthiş zeki bir adam. Tam kaliteli teknik direktör havası da var. Bu zekayla çok rahat olur yani.

Adamsın adam.

ne güzel paslasmalardi lan! özlemisim var ya tekrar tekrar izledim maci

Zaten Selcuk kendisi dedi, avrupadan'da teklif vardi diye. demedi mi? yoksa ben mi yanlis hatirliyorum.

Bilmiyorum öyle bir açıklama yapıp yapmadığını ama bizde performansını böyle devam ettirirse bizim kapımızı iyi bir rakamla çalarlar. Biz de hayır diyemeyiz. Bu herif Türkiyede tek.

Adamın tek derdi var top oynamak. Arkadam çelme takım düşürüyorlar geri dönüp bakmıyor bile. Hemen en müsait arkadaşına pası atıp devam ediyor oynamaya. İşte bu huyunu çok seviyorum. Reiz olacak adam.:)

Bende anlamsız bir karamsarlık var yahu. Bu adam gidince yerini nasıl doldurcaz, kimle doldurcaz diye üzülmeye başladım şimdiden.

Bilmiyorum öyle bir açıklama yapıp yapmadığını ama bizde performansını böyle devam ettirirse bizim kapımızı iyi bir rakamla çalarlar. Biz de hayır diyemeyiz. Bu herif Türkiyede tek.

FB'liler bile birsey diyemez buna, taptiklari Alez bile: Selcuk Turkiyenin en iyi yerli oyuncusu dedi.

Xavi kim ulan!!!11!!!1!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt