#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Arkadaşlar bu transferde benimde payımı unutmayın daha transfer dönemi başlamadan geldiği güne kadar selçuk gelsin gel koçum diye en az 50 mesajım var totem olsun diye herkes umutsuzken ben avatarıma Selçuk'u koydum en umutsuz haberinde dahi o resmi kaldırmadım bir teşekkür istemek benimde hakkım demi.....:lol::lol:

bu arada dipnot:Selçuk gel bir çayımı iç gardaş...:lol:

Arkadaşlar bu transferde benimde payımı unutmayın daha transfer dönemi başlamadan geldiği güne kadar selçuk gelsin gel koçum diye en az 50 mesajım var totem olsun diye herkes umutsuzken ben avatarıma Selçuk'u koydum en umutsuz haberinde dahi o resmi kaldırmadım bir teşekkür istemek benimde hakkım demi.....:lol::lol:

1 like 'ı haketmiş beyler, buyrun.

Toteme Kallström ile devam mı ediyorsun? :o

durun beyler nazar degecek masallah masallahhhhhhhh

selcuk inan > baris + sarp + ayhan + baroni + sasi göz selcuk + hepsi

:tiphat:

Kalström alınsa muhteşem bir üçlü olur.

------melo-------

selçuk-----------

-------kalström--

24 yaşında böyle şeyler düşünen bir adamı aramızda barındırmak tehlike.

Bu transferden dolayı inanılmaz mutluyum teşekkürler yönetim teşekkürler Selçuk İnan

muhteşem bir oyuncu böyle ortasaha oyuncumuz varken gururlanmalıyız xavi tarzında...bir oyuncumz var dünde harika oynadı

Barçanın efsanevi 3 lüsü Toure-Xavi-Iniesta yı kurmamıza 1 adam kaldı.

Toure gibi sert ama pasları etkili Melo

Xavi=Selçuk kopyası zaten.

Iniesta=Arshavin kaldı.Arshavini de alırsak of of of :D Hakan balta oynamasa da olur,10 kişiyle çıkılır bu kadroyla :D

Gerçekten muhteşem ötesi ya..

Her pas attığında tamam diyorum bu top adrese gider :D

bu sene adebayor da gelse arshavin de gelse kesinlikle en iyi transferimiz selçuk'dur allah seni doğuran anadan razı olsun aslanım benim :)

Yalniz bu adamla Nuri ve Topal bir arada iyi gotururler milli takimin orta sahasini. Biraz beraber oynatsalar da su ucluyu isinsa adamlar birbirine. Milli takimin en iyi bolgesi orta saha olur yillarca.

Yalniz bu adamla Nuri ve Topal bir arada iyi gotururler milli takimin orta sahasini. Biraz beraber oynatsalar da su ucluyu isinsa adamlar birbirine. Milli takimin en iyi bolgesi orta saha olur yillarca.

oguz hiyari oldugu sürece sümüklü sas selcuk oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt