#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Bana göre Türkiye'de yılın transferi ve en güvendiğim oyuncumuz. Ancak şu ana kadar ki oynadığı maçlarda Ayhan'dan farksız oynadı. Düzeleceğinden şüphem yok.

Bence kötü değildi hele ki o Sercan'a attığı pası Sercan gol yapabilse çok değişik bir maç olacaktı.

Oynadığı futbol, kalitesine yakışmıyor.

10 kisi kalana kadar gayet iyidi bence. O kisa süreye 1-2 tane cok güzel pas sIkIstIrdI.

2.yarılar sahada olmayacaksan işimiz var.

Ayhan'dan Sarp'tan farksız eleştirilerini haketmiyor.

İstenilen seviyede olmadığı ise gerçek.Ancak şuan üstüne çok fazla yük binmiş durumda.Hem savunma,hem Meloyla top çıkarma,oyun kurma,üstüne hücümda takıma liderlik etmeye çalışması derken eksik kalıyor haliyle.

Şuan iyi,çok daha iyi olucağını düşünüyorum çünkü iyiye doğru bir ivme söz konusu.

Selçuk Arda'nın yaşadığı problemi yaşıyor. Melo dışında uyum sağlayabilen yok ona. İlerdeki futbolcularla anlaştıkça bu düzelecektir. Yine de işin başı konsantrasyon bu tarz adamlar için. Selçuk sahada kalıp vasat bir oyun ortaya koyup 1-2 güzel pas atınca iyi oynamış olmaz. O işi on numara diye tabir ettiğimiz adamlar yapıyor zaten, ortalamaları bile. Xavi, Pirlo tarzı diyorsak her dakika her saniye aklı oyunda olacak 5-0 önde de olsak 3-0 kaybediyor da olsak hep aynı disiplinle oynamalı. Oyunun içinde olmalı. Basit pas hatası, top kaybı yapmamalı. Bunu becerebilir, yaptığını gördük ama herşeyiyle sahaya odaklanması lazım.

Selçuk iyiydi bu maç. 10 kşi kalan bir takımda ileride çoğalamadık. Bu yüzden kendini gösteremedi. Ama defansif olarak iyiydi.

Selçuk´u rahatlatacak bir oyuncu lazım.Hamit en uygun isim olur bu konuda.Milli takımda Hamit ve Emre varken daha verimli oynuyor,yük sırtından kalkıyor.

14.dkya kadar cok iyi oynadı bence.keza hakan baltada öyle ama 10 kişi kalınca çöktüler

Nasıl kötü oynadı bu adam anlamıyorum? Zaten ilk yarı kontrollü gol yemeden, fazla efor sarfetmeden oynamaya başladık eksik olunca. Berabere kaldık asıyorsunuz takımı ama bu gece Ufuk, Sabri, Hakan dışında kötü oynayan yoktu.

Geleneksel olarak her kötü sonuçtan sonra futbolculara çamur atma operasyonu yeniden başladı.

Mücadeleden kaçınmadı ama güçsüz göründü ve etkisizdi..

Bence Selçuk'tan beklentileimiz çok fazla olduğu için böyle düşünüyoruz. Aslında kötü oynamadı ama extra şeyler bekliyoruz Selçuk'tan.

10 kişi kaldıktan sonra tüm yük Selçuk ve Melo'ya bindi. Çünkü Sercan Elmander Kazım savunmaya pek yardım etmediler.

Bu takımın reisidir.Sallamayın şu adama.Ayıp.

Burak: Anne bu Selçuk değil mi?

- Selçuk İnan’ın yeri çok ayrı Burak Yılmaz için.. “Hem çok iyi dost hem çok iyi oyuncu hem pasör hem de genç takımlardan beri benim arkadaşımdı. Onunla o kadar çok güzel şey yaşadım ki kardeşim gibi oldu” diyor..

“Birlikte Genç Milli Takım’da oynuyorduk. O takım kaptanıydı ama Dardanel’in A Takımı’na henüz yükselmemişti. Ben de Antalya Genç Takımı’ndaydım. Bizim dışımızdaki tüm oyuncular ya Süper Lig’de ya da Bank Asya’da oynuyorlar.. Ben de kendi kendime, moralini bozma, takım kaptanı bile genç takımda oynuyor, sende profesyonel olursun, diyorum. Bir gün eve gittim, televizyonu açtım. Manisa-Dardanel kupa maçı var. Bir de baktım korneri atan Selçuk. İnanamadım. Annemiçağırdım. ‘Anne bu Selçuk değil mi, o bile A takıma çıkmış’ dedim. Maçtan sonra iki-üç kez aradım, ertesi gün aradım bir türlü açmadı telefonu. Bunalıma girdim.Sonra açtı, konuştuk. ‘Valla Burak benim suçum yok. Zorla oynattılar’ dedi. İlk kez A takıma çıkışı bile böyle Selçuk’un..”

Hürriyet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt