#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

4-4-2'de Melo ile yanyana oynarsa daha fazla verim alacağız. İlk topları kullanmalı fakat fazla geride durmamalı...Bu konuda defans bloğunun hantal olması sıkıntı. Daha önde,hareketli bir savunma hattı ile Selçuk'un verimi daha da artardı.Şimdi çok yük biniyor Melo ile ikisine.

kornerlerde topu hep yerden ön direge atıyor. gücsüzlükten herhalde. defansla forvet arasında 70 metre olursa orta sahadaki adamlar yamulur tabi. selcukta yamuluyor sonucta.

Maçın en kilit adamı sanırım.İnanılmaz ince işler yapıyor sahada,Alper adım adım takip etsede.Müthiş tek toplarla oyunu rahatlatıyor.Topsuz oyunu müthiş oynuyor.Kesinlikle Geldiği günden itibaren en iyi topunu oynuyor.Nazar değmesin.

Tirabzonlu Secuk Galatasaraylı olarak geri döndü. Nazar degmesin cok iyidi.

Başka bir Selçuk izliyoruz. Namı değer "Xavi Selçuk" değil Valencia'da ki Banega gibi. O tarzda oynuyor.

Bence çok güçsüz oyuna üstünlüğünü koyamıyor ama kalitesi tartışılmaz tabi

Bu maçta yaptıklarını yapabilicek yerli-yabancı başka bir topçu yok bu ülkede...

Biraz daha inisiyatif almali.

Fizik gücü yeterli gelmiyor sanki anlamıyorum neden böyle.. birde arkasından yaklaştıklarında top kaybediyor hep.. biraz daha hızlı düşünüp daha çok ayakta kalsa alır götürür takımı..

Belki de geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı,biraz güçsüz kalıyor ama o sorunu da aştığında beklenilen Selçuk gelir.

Çok beğendim güçsüz laflarına da katılmıyorum baya dirençliydi.

Bu bir şey değil. İzlediğimiz Selçuk'un %50'si bana göre.

Adamdan gelir gelmez Xabi Alonso performansı beklemeyin yahu.Yeni takım ve oyun yapısına yeni yeni alışıyor.Bugun zaman zaman çok iyi paslar attı.

helal selçuk.en iyilerindendin takımın.

yakışır sana..

Ne güçsüzü yahu adam son dakikalarda bile pres yapıyordu.Aslında rakip takım hocaları kurnazlık yapıp Selçuk'u bir oyuncu ile kitlemeye çalışıyorlar.Eee süreklide faul yapılıyor.Ondan böyle görünüyor.Ama tabi diğer maçlara nazaran çok daha diri idi vede gayet iyi oynadı.

Giderek daha da iyi oynamaya başlıyor.Takımda hava topunda etkili olan bir tane adam olsa misal Lugano gibi her maç 2 tane gol attırır duran toplardan.Ama gel gör ki bizim zamanlama özürlü savunma oyuncularımız başta Gökhan Zan olmak üzere (bugün attığı golü de lütfen attı zaten :) ) bir türlü yapılması gerekeni yapamıyorlar.Melo ile birlikte performansı 4-5 maç sonra tavan yapacaktır buna inancım tam.

Çok beğendim güçsüz laflarına da katılmıyorum baya dirençliydi.

bugun daha cok ayakta kalabildi

refik reis schneidere karsi oynadigi milli maci seyredersen gucsuz derken ne kastettigimi anlarsin

su an ikili mucadelelerde dusmeyi yegliyor

ama bu macta daha iyiydi

sanirim mac oynadikca kendini bulacak

schneider hakeme agliyordu her ezildiginde o macta (yanlis olmasin fiziksel olarak eziliyordu adam hatta selcuk oyle bir faul yaptiki aglatti bir keresinde)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt