#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Selçuk tam ortada olmalı ortasahanın. Stoperlerin arasında emniyet sibobu görevini Melo 'dan iyi kimse yapamaz bu ülkede sonra da Aurelio iyi yapar. Selçuk - Engin önde karşılayaıp yaratıcı oynamaları çok makbule geçer.

Selcuk yanlis kullaniliyor ve buna cok ozuluyorum. Kreatif orta saha oyuncu eksikligini Selcuk'a yazanlar oluyor. Selcuk icin en iyi kavram "Baglanti" oyuncusu. Defans ve ofans'in arasindaki baglantiyi kuracak olan oyuncu Selcuk olmasi gerek. Bu rolu Trabzon'da ustleniyordu. Colman ve Jaja ikilisinin arkasindan oyunu kuruyordu. Selcugun Trabzon zamaninda verdigi assistlere bakarsaniz bir cogu orta saha cizgisine yakin yerden. Selcuk gibi uzun top uzmani oyunu daha arkadan kurmasi gerek.

Melo'yu defansif orta saha degil, B2B olarak kullansa Fatih Terim, ve Selcuk'u Fm tabiriyle CDM'e cekse bence Selcuk cok daha rahatlar. Artik devre arasina kadar kreatif orta saha oyuncu eksikligini Engin'le kapatmak gerek.

Doğru bir analiz. Ama buna geleseye kadar o kadar değiştirmesi gereken şey varki hocanın. Bu bile yanında hafif kalıyor. Kaldı ki Melo-Selçuk'un konumu ve dizilişi şu anda sırıtmıyor, ne kadar potansiyelini tam değerlendirmesede!

Senin söylediğin bu potansiyeli yükseltir. Ama Terim katı muhafazakar bir TD kolay kolay değişime gitmiyor, aynı bazı futbolcularda ısrar etmesi gibi.

yanlis

selcuk melo kadar efektif degil savunmada. melo tek basina rakibi olduruyor. o yuzden melonun geride olmasi daha dogru. selcuk geride olsa rakip daha rahat gelir.

Selcuk'un Melo kadar defansta efektik oldugu nerde yaziyor Hayree ? O kismi bir buluver bana ? Melo'ya defans yapma diyen olmayacak. Sadece Melo ileri, ve Selcuk daha geride kalacak. Selcuk'un su an yanlis kullanildigi cok ortada. Fatih Terim'de bunu biliyor olmasi gerek, ama kreatif oyuncu eksikliginde bunu Selcuk'dan bekliyor. Selcuk ise en iyisi defans'in onunde oynuyor.

Sonucta Selcuk'u Trabzonspor'da iyi bir defansif rol ustlenirken gordunmu ? Hayir. Bunu geri donen Colman yapiyordu. Aynisini Melo yapmasi gerek. Selcuk'a bos alan lazim'ki pas yetenegini kullanabilsin.

xabi-khedira şeklinde oynamalılar.

kim hangi görevi yapacak yazmama gerek yok.

ama bu haliyle bile harika oynuyor.

bence 4-4-2 oynamaliyiz belki o yuzden confusion (konficyus diye okunur) var

su anki diziliste belki de ilerde engin melo dinamizmini harmanlayabiliriz. ama melonun stoperlerin onunu muthis bir sekilde supurup kontrataklari engelledigi gercegi var. adama hem onde bas hem de don geride bas lan diyemeyiz, adam ocakta juveye doner

cevap verdim iste alla alla bi uste bak

Bugun gayet iyiydi reis, ben hepsini cok begendim. Gol vurusu da derslik

Bu maç iyiydi diğer maçlara oranla. 3. golünü de attı sanırsam ligde. :tiphat:

Güzel yazdı reis :tiphat:

Adamım ya bugün çok iyidi çokta kostu :tiphat:

Fizik olarak çok iyiydi bugün.Tek şikayet ettiğim yanı oydu bu sezon.

Sercan 11 oyuncusu olsa bol bol asist yapar kendisine. Sercan'la iyi anlasabilir gibime geliyor. Ayrica yine herzamanki gibi düzgün top oynadi golünüde atti helal olsun.

şikayet edecek yanı yok.

şikayet eden adam nankörlük yapıyordur.

muhteşem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt