#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Hattrick yapmiyor ya, ayip ediyor bence de. 90 dakika icinde 5 asist yapmamasi da düsündürücü bence. Zira Trabzonspor´da oynarken, her mac 3 gol atip, 10 asist yapiyordu Selcuk.

Kendi futbolcusuna deger vermeyen, el alemin dandik futbolcularini basimiza star yapan, bilincsiz ve vefasiz sacma bir taraftar profiline sahibiz acikcasi. Forum icin konusuyorum simdi. Cok gereksiz adamlar var forumda.

hah çok şükür.adamlar buraya geliyor yok yetersizdi yok korkaktı

90 da koşıyor boşa kaçıyor,pas hatası minimum.

ligin 9 cu haftası 3 gol 4 asistle oynayan adama yetersiz diyorlar.

insan utanır be.

Mucadelesine birsey demiyorum... Golde atiyor assistde yapiyor ama insiyatif almiyor. Mac icinde biz o Xavi vari paslarini gormek istiyoruz

Uzaktan sutlarini gormek istiyoruz. Gercek Selcuk Inan daha bu degil. 100 de 60-70'i bu.

önüne koyarsın duvar forvetten ziyade burak gibi durmadan aralara kaçan adam ,o da atar.

Tuna cok guzel yere bastin renkdas. Koy Sercan'i bak Selcuk nasil top atiyor.

Hattrick yapmiyor ya, ayip ediyor bence de. 90 dakika icinde 5 asist yapmamasi da düsündürücü bence. Zira Trabzonspor´da oynarken, her mac 3 gol atip, 10 asist yapiyordu Selcuk.

Kendi futbolcusuna deger vermeyen, el alemin dandik futbolcularini basimiza star yapan, bilincsiz ve vefasiz sacma bir taraftar profiline sahibiz acikcasi. Forum icin konusuyorum simdi. Cok gereksiz adamlar var forumda.

Ben bunu yazdigimda tepkiler almisti,sana yurekten katiliyorum.

Mucadelesine birsey demiyorum... Golde atiyor assistde yapiyor ama insiyatif almiyor. Mac icinde biz o Xavi vari paslarini gormek istiyoruz

Uzaktan sutlarini gormek istiyoruz. Gercek Selcuk Inan daha bu degil. 100 de 60-70'i bu.

Yahu ne yapsın adam önünde Riera Elmander Kazım gibi hantal bi üçlü var. Ver önüne hızlı adamları, Xavi vari pasları atsın. :o Biraz mantıklı yaklaşın olaya. Oyuncudan beklentilerde bulunmayın, takımdan beklentilerde bulunun.

Selcuk Tranbzonspor'da oynarken dunyanin sayili b2b oyuncularindan demiyor muyduk? Ne degisti? Oyun olarak Trabzonspor'daki kadar etkili olmasa bile skor anlaminda Trabzonspor donemini egale ediyor. Takim takim olunca o eksigide ortadan kaybolucak.

Harikaydı bugün Aslanparçası..

Aldı,verdi,attı.

melo selcuk engin 3 lüsünün önünde amrabat-elmander-sercan olsa selcugun her mac en az bir asisti olur .... selcuk tam bir beyin cok dogru hamleleri var dogru zamanda kanat degistiriyor ayaginda top oldugu zaman da pas akisimiz fevkalede daha ne istiyorsunuz adamdan yahu .... suan türkiyenin melo yla brilikte en iyi ön liberolari,,,

Duran toplardan her maç gol atıyoruz o bile yeter.

oyunu sürekli 2 yönlü oynuyor. Tam bir box-to-box.

Gol atmasa bile bence iyiydi.

Biraz ileri uçta oynasa deli ara paslar verir.

idda ediyorum iyi oynadığı hiçbir maçı kaybetmeyiz

Kötü düşüncelerin kelamını bile etmeyin. Yine sakatlar artmaya başladı zaten. Aman diyeyim

antep maçında ve kayseri maçlarında mücadelesi daha bir belirgindi. böyle devam et aslan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt