#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

fm 2012'de dehşet asistler yapıyor selçuk :D

adama kötü diyonuz ama nerdeyse bütün gol pozisyonlarının asistini bu adam yapıyor. bu adam zaten gösterişli bir adam degil. bu adamdan acaip acaip işler beklemeyin.

Ben memnunum. Daha iyi olacağınıda adım kadar iyi biliyorum.

Sniper :coffee:

Değerini bilmek lazım kaliteli futbolcu.Daha da iyi olacaktır.

Güney amerikali degil ya,gereksiz ama göze hos gelen calim atmiyor ya.Ondan cogu kisi selcugu begenmiyor.söyle güzel sorunlu,kamplara gec gelen,ama 3.sinif takimlara karsi rabonalari felan gösteren biri.

kü yediyi tavsiye ederim o kisilere.

Selçuk bizde iyi ama milli takımda pek performans gösteremiyor yanındaki oyunculardan dolayı. Hamit ciddi anlamda toparlanmazsa Engin'i mümkün değil kesemez bize geldiği taktirde.

Selçuk bizde iyi ama milli takımda pek performans gösteremiyor yanındaki oyunculardan dolayı. Hamit ciddi anlamda toparlanmazsa Engin'i mümkün değil kesemez bize geldiği taktirde.

Hamit milli takımın prensi, fazla kasmıyor kendini milli takımda.

Nerde o geçen seneki Selçuk ah ah ah :(

Bizde.Baska nerde olsun ki.

Daha ne yapsin,anlayamiyorum.Defansif anlamda cok zeki isler yapiyor.Takimi ataga kaldiriyor,Kazim gibi kosmayan adamlara bile az da olsa ara paslar atiyor.Duran toplarda etkili olmamizda en büyük pay sahibi,Önlibero olsada gol yollarinda isabetli.

Gecen sene ancak Trabzon maclarinin özetine bakip,Selcugun 90dkk ara pas atacagini sanarsan,Selcugun sucu degildir.

O top 5cm sagdan gitseydi gol olurdu, ahh ahh sans yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt