#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

iyiydi daha napsın hacılar

Seni sezon başında dinlemeyenler utansın. Evet haklı idin, sistem mistem olmadı hiç, dandun sistemi oynadık hep. Bence 'benim sistemim', 'benim futbolcum', 'şok ederim' sistemleri de olabilir.

futbolla ilgilenme, cidden bak. Sen Xavi'nin kaç kere ortadan yardırdığını gördün sayın B.Okatan

hihi.gif

göbekten yardırcak 3-5 adam geçicak orta yapıcek kendi ortasına yetişip golünü atıcek topçu dediğin renk daş

futbolla ilgilenme, cidden bak. Sen Xavi'nin kaç kere ortadan yardırdığını gördün sayın B.Okatan

soyadımla dalga geçen ey aciz renkdaşım, burası insanların yorumları ve eleştirileri için kurulmuş bir platform. o yüzden benim futbolla olan ilgimi sen sorgulayamassın. sen önce insanlara saygı duymasını öğren ondan sonra gel tartışalım olur mu?

Sayın Okatan adama bokatan şahıs olmak hoşunamı gidiyor?

bok attığım falan yok, ayrıca trabzonda ki selçuğu çok beğenirdim, halen de takımdaki en iyi orta ssaha oyuncumuz, ama kendisinden beklentilerim daha fazlaydı onu görememekti sıkıntım. bunu dile getirdik diye nerdeyse taşlanacağız. sizin yaptığınızı selçuk yapmaz be

Seviye düşmesin arkadaşlar lütfen.Tartışmayı bilmeyecek adamlar eğiliz biz.Başka ezik forumlara çevirmeyelim burayı.Lütfen.

Çağlar yaraları depreştirmiş.

Selçuk en iyi futbolunu oynadı bu arada. O olmasa çökerdi ortasaha.

Her macta iyi oynuyor. Gören yok maalesef. Adam reisti. Frikikten assaydi simdi efsane ettiydiniz adami.

Abi eleştirenle tartışırım.. biraz kadir kıymet bilin be izleyin şunu !!!11Birrr!

[video=youtube;Zg5-sIgzWx0]https://www.youtube.com/watch?v=Zg5-sIgzWx0[/video]

abi selçuk niye hiç roveşata atmıyo. hem niye kaleye giden topu semih çıkarttı selçuk niye çıkartmadı. kesin selçuk adamını neyin kaçırmıştır. bi sonraki maçta nolok pas atmaz röveşata gol atmazsa gözüme gözükmesin stayla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt