#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Sezon başından beri form grafiğini yükseltiyor bunda takıma alışması ve arkadaşlarını daha iyi tanıması da etken. Hala Trabzon'daki Selçuk değil ama o seviyeye çıkabileceğini hatta o seviyenin üstüne de çıkabileceğini son bir kaç maçtır gösteriyor bence. Devre arasında orta sahaya yapacağımız takviyelerle birlikte o Trabzon'daki Selçuk'u göreceğimize eminim.

3 gol 3 asist yaptı bu kısıtlı kadro da, bu ilk 11'inde 3 tane sağ bek olan, ilk 11'inde Balta ve Riera olan kadro da.

Hakkını yemeyelim hiç.

dunki frikiği bir girseydi aaaah ah. guzel vurdu zira :ka21:

Trabzonda isi iyidi.Rakipler kapanmiyordu,oyunu arkadan kurmaktan baska isi yoktu,rakibler onu markaj altina almiyorlardi,önündeki 5li 90dkk hareketliydi.

simdik ise heryerde oyniyor.defansa cok yadim ediyor,önde sorumluluk aliyor,tek basina gidiyor ediyor felan.hem bizde sanki daha mücadeleci gibi gözükiyor bana.

yarın melo yok,kendi öz yerine döner.orkestra şefi gibi yönetir takımı geriden

Ulan o beşiktaş maçındaki frikik rüyalarıma giriyor allah çarpsın :sad007:

Benim beklediğim düzeyde. Önünde seri bir forvet yok, kanatlar verimsiz, Engin her ne kadar umduğumuzdan iyi çıksada yapabilecekleri sınırlı. Hücumcu bir orta saha, devamlı ileri gelen yapan bekler, verimli açıklar ile çok daha iyi düzeye gelir. Şuana kadar yaptıkları bile müthiş. En azından duran top olunca gol atabiliriz diyebiliyorum ben.

Haydi Selçuk göster kendini :tiphat:

beklediklerimi alamıyorum üzlüyorum üzme

3 gol 3 asist medyamız yok.

Fenerbahçe'de olsaydı şuan Türk Xavi diye lanse edilmiyorduysa ve taraftarına öyle gaz verilmiyorduysa ben hiç birşey bilmiyorum.

Buyrun eleştirin.

Geçen sene 10 ay yatan ve 1 gram katkı vermeyen Arda'yı savunalım hatta hala ne dersiniz?

Abi adam golünüde atıyor asistinide yapıyor, pas dağıtımınıda başarıyla yapıyor.

Biz bu adamı bonservis vermeden aldık.

Bir baksanıza enayilerin bonservis verip aldığı adamlara.. Sezer gerçeği var ya bu ülkede :cool:

Tek önlibero oynadığını unutmamak lazım.

Selcuk defansin önünde, yani orta sahanin en gerisinde oynadi, ordan nasil gol atsin bu adam ?? Bence gayet iyi oynadi bugün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt