#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

başlamışlar yine barça da oynar madrid de oynar. şeytan rıdvan yine ortalığa attı kaçtı.

ne güzel de yiyorsunuz. bahsetmeyin abi oraya gider buraya gider yok şöyle topçu yok böyle topçu diye. itibar etmeyin böyle şeylere. haa ilerde resmi birşeyler olursa hayırlı olsun deriz güle güle deriz.

ama diğer türlü zarar veriyoruz abi.

arda da aynı şekil kaldırdılar kaldırdılar messiyle kıyasladılar adam bir anda kendini herşeyin üzerinde gördü.

değer verin ama abartmayın arkadaş.

riera mı diğeri tam seçemedim :)

selçuk-emre-semihle gurur duyuyorum. defolun gidin pisanadolu takımları!!!

dans super ya, sahada bekliyoruz bu dansi yarin, öbür gün gol attigin zaman haha

Barcelona'da oynar fln tarzı ''gaz'' şeklinde söylenen sözlere bizim taraftar olarak yüz vermememiz gerekiyor. Selçuk'un aklını karıştırıp, Barcelona-Madrid hayallerine sokup performansı düşmesi için söylenen şeyler. Zamanında aynısı Arda'ya yapıldı.

''Arda mı, Messi mi'' diyen de, ''Selçuk Barcelona'da oynar'' diyenler aynılar. Gelmeyelim böyle oyunlara. Selçuk'un tek takımı var o da Galatasaray daha fazlasına ihtiyacı da yok. Galatasaray zaten bu yıldan itibaren layık olduğu CL'ye de gideceği için fark etmeyecek.

Kocaman nokta.

bu yul rakip cikarken kaptigi toplarla attigi golleri saymamiz lazim

sanirim 2 gol odu

asistlerden emin degilim

Transfermark'ta aldanmayin (türkiye ligi icin aldanmayin en azindan)

O fiyatlari oradaki üyeler belirliyor... sezon ortasi veya sezon sonu tartisiyorlar iyidi kötüydü vs..

Türkiye ligini her hafta izleyen 5 kisi bulamazsiniz ordan...

kem küm izleyenler yorum yapiyor ve öyle belirleniyor..

Almanya liginin fiyatlarinida biraz ucuk yaziyorlar :D

Transfermarkt.de dikkate alınacak bir site değil. Şu an Selçuk'un değeri en az 15 milyon eurodur.

Katiliyorum, kalite olarak kesinlikle. Birde sampiyonlar liginde falan seneye kendini gösterirse, basarili olursak, cok teklif alir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt