#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Bir asist daha ekledi performansına :tiphat:

Bu gün tutuktu biraz. Bilhassa ilk yarı içine Mustafa Sarp kaçtı diye düşündüm ama sonradan toparladı kendini...

Bugün kötü oynadi begenmedim.

Ama adam kötü oynasa dahi asistini yapiyor.:tiphat:

sayesinde artik korner frikik oldugunda heyacanlaniyorum bugün yine korner den asistini yapti

kanatlardan kaçan adam yok ki selçuğun en belirgin özelliği araya adam kaçırmak kazım bunu yapamıyor emre çolak ise içe dönük oynuyor yine de selçuğun topu aldığında o kendine olan öz güveni ve oyunu okuması nasıl büyük takım oyuncusu olunduğunu özetliyor. bütün lig maçlarında 90 dk oynayan tek oyuncu selçuk inan.
Bugün kötü oynadi begenmedim.

Ama adam kötü oynasa dahi asistini yapiyor.:tiphat:

Kimse macta cogu zaman birebir marke edildigini yazmamis performansi o yuzden dustu. Bulent korkmazin taktikleri iste...

Çünkü bilinçli bir şekilde gol pası verilmiyor. Normal bir orta acılıyor. O pozisyonun gol olması ceza sahasındaki oyuncunun pozisyon alıp yapacağı bitirici harekete kalır.

Korner asisttir sevgili kardeşim :) Duran toptan asist oluyor da kornerden neden olmuyor :)

Maçın başındaki pası saymazsak fena değildi. Ama o pas olmadı reis dakka 1 gol 1 olacaktı nerdeyse:asd:

Türkiye'deki en iyi yerli oyuncudur kendileri. Nokta.

asiri ozguven iyi degildir. cok pas hatasi yapti. melo da ayni sekilde. en iyisi sizsiniz. ama en ufak hatanizda tokati atarlar daha dikkatli.

Her maç iyi oynacak diye bir kural yok dün kötü oynadı ama toparlanır.

Reiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!

Optum seni kocum!En iyi turk futbolcumuz!:sgr:

gol atmadı, şut atmadı diye size kötü gözükebilir ama en iyi oyuncuların başındaydı bence.

bizi atağa kaldırırken selcuk & melo aş ile kalktık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt