#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

öndeki oyuncuların performans düşüklügü bu adamı etkiliyor haliyle

Verdiği ekstra katkılar olmayınca çok zorlanıyoruz çok kötü oynuyor Selçuk son maçlarda maalesef.

Selçuğun zemini değil bu zeminler onunda etkisi çok büyüktür. Kaldı ki Selçuk takım iyiyken mükemmel ötesi oynayan, takım kötüyken çok bir şey yapmıyor gibi gözüken oyunculardan. Takımın kötü olduğu zamanlarda verdiği katkılar zaten daha çok duran toplardan. Bir an önce çevresindeki Melo, Baros, Elmander, Emre Çolak gibi adamlar formunu bulmalı ve zemin düzelmeli. Yoksa Selçuktan verim zor alırız.

Selçuk işleyen bir takımda tıkır tıkır oynar ama tıkanan sistemi açacak bir isim değil.Xabi Alonso gibi düşünebiliriz mesela

Son maçlar kötü ama kanatlar çok kötü.Yardım alacağı kimse yok tek başına kalıyor çoğu zaman.

Elmander kötü oynuyor suç Selçuk'un.

Melo kötü oynuyor suç Selçuk'un.

Takım kötü suç yine Selçuk'un.

Elmander lesh oynayınca bir şey yok Selçuk kötü oynayınca ouvvvv.

Nedir bu Türk futbolcuların taraftardan çektikleri ?

Merak etmeyin Selçuk'da çok kalmaz bu kulüpte.

bence iyi oynuyor.

takımı atağa kaldıran isimdi dünkü maçta

size kötü oynuyor gelebilir ama 7 gol 9 asisti biz yapmadık

Selçuk'ta bariz bir düşüş var ama normal üstüne çok yük bindi.Tıpkı Elmander,Melo ve Ujfalusi gibi.Onlarında Ujfa hariç performanslarında düşüş var ama 2-3 hafta içinde toparlayacaklardır.Önemli olan takımın artık puan kaybetmeden bu süreci atlatması.

[video=youtube;5_VE3YeolYo]https://www.youtube.com/watch?v=5_VE3YeolYo&feature=mfu_in_order&list=UL[/video]

Seviyorum seni.

Elmander kötü oynuyor suç Selçuk'un.

Melo kötü oynuyor suç Selçuk'un.

Takım kötü suç yine Selçuk'un.

Elmander lesh oynayınca bir şey yok Selçuk kötü oynayınca ouvvvv.

Nedir bu Türk futbolcuların taraftardan çektikleri ?

Merak etmeyin Selçuk'da çok kalmaz bu kulüpte.

Öf susayım görmemezlikten geleyim diyorum nedir bu aga? Serhatçılık oynamana gerek yok şimdi, kimse seni çekecek durumda değil. Kimse Selçuk'a laf atmıyor. Son haftalarda performansı kötü diyoruz. Evet bende eleştiriyorum. Eleştiriyorum ama dünya üzerinde en sevdiğim topçuların başındadır Selçuk. Bilip bilmeden sallama. O dediğin söz öyle değil ''serhat türkel adam eleştirince bir şey yok, ben adam eleştirince auvv''. Hadi gülüm benim git başka birine tutul Elmander'e falan değil.

Herşeye eyvallah da Türk futbolcusu ühühühühü diye ağlayan tipler kadar gıcık kaptığım tip yoktur. Oyuncu başarılıysa bunun Türkü Almanı yoktur. Kaç senedir Türk sporcuların başarısız olmasından çekiyor bu kulüp her branşta. Basketbolda da, voleybolda da.

Burda Selçuk kötü diyoruz hemen ardından ama zemin yüzünden diyoruz. Senin Elmander'e kuru kuru bok attığın gibi atmıyoruz boku Selçuk'a. Zemin iyi olsa Selçuk tutulmaz diyoruz. Git Sabri başlığında, Mehmet Batdal başlığında ağla türk futbolcu diye, burada değil.

melo-selçuk ikilisi gayet her zamanki oynadıkları oyunu oynuyorlar.

kanatları olmayan bir takımdan hücum yükünü çekmesi için orta alanın daha çok defansif yönünde çok daha başarılı iki oyuncusunu bırakın suçlamayı eleştiremezsiniz.

bence üstlerine vazife olmayan bir çok ekstra işlerde yaptılar. takımdaki herkesten daha çok özverili oynamak zoruda kaldılar. hakkını da verdiler bu işin.

ama şimdi kalkıp adamlardan sürekli xavi gibi paslar hagi gibi füzeler beklemeyin arkadaş. forvetin yarım yamalak kalmış kanatların acınacak halde beklerin vasat adamlar ee napsın şimdi selçuk-melo?

aldıkları son kuruşa kadar helal olsun diyorum.

Selçuk'un şu anda biraz fizik düşüklüğü sorunu var. Onu bir iki haftaya halledicektir. Bir de ilk dönemki performansından sonra hayvan gibi marke yemeye başladı. Bunu kırmak için de Melo'nun daha çok katkısı ve pas yapması gerek. Üçlü ortasaha diziliminde Selçuk'un performansı çok daha iyi olabilir fakat elimizdeki kadro şimdilik ikili ortasaha için ideal. Dediğim gibi Melo biraz daha katkı sağlamalı pas yaparak markajı kırmalı.

Selcugun neyini tartısıyorsak.

Öf susayım görmemezlikten geleyim diyorum nedir bu aga? Serhatçılık oynamana gerek yok şimdi, kimse seni çekecek durumda değil. Kimse Selçuk'a laf atmıyor. Son haftalarda performansı kötü diyoruz. Evet bende eleştiriyorum. Eleştiriyorum ama dünya üzerinde en sevdiğim topçuların başındadır Selçuk. Bilip bilmeden sallama. O dediğin söz öyle değil ''serhat türkel adam eleştirince bir şey yok, ben adam eleştirince auvv''. Hadi gülüm benim git başka birine tutul Elmander'e falan değil.

Herşeye eyvallah da Türk futbolcusu ühühühühü diye ağlayan tipler kadar gıcık kaptığım tip yoktur. Oyuncu başarılıysa bunun Türkü Almanı yoktur. Kaç senedir Türk sporcuların başarısız olmasından çekiyor bu kulüp her branşta. Basketbolda da, voleybolda da.

Burda Selçuk kötü diyoruz hemen ardından ama zemin yüzünden diyoruz. Senin Elmander'e kuru kuru bok attığın gibi atmıyoruz boku Selçuk'a. Zemin iyi olsa Selçuk tutulmaz diyoruz. Git Sabri başlığında, Mehmet Batdal başlığında ağla türk futbolcu diye, burada değil.

Serhat Türkel kim ?

Gez bakıyım forumu görürsün ''Selçuk böyle oynamaya devam ederse olan Elmander'e olur'' diyenimi ararsın Elmander için ''düzelir'' deyip Selçuk için ''Dinlendirilmesi lazım'' ''Selçuk çok yumuşak'' diyenimi.

Gerçekler ortada burda ahkam kesmene gerek yok herkez herşeyi görüyor.

Hatta buldukça gösteriyim

selcuk boyle oynamaya devam ederse daha

cok sallayan cikar elmandere

{use at your own risk}

Son maçlarda formu düştü ama takım halinde düşüş var ondan dolayı pek eleştiremiyorum . Çünkü selçuğun kredisi var . En başta eleştirelecek 1 sürü futbolcu var mesela riera vs

Serhat Türkel kim ?

Gez bakıyım forumu görürsün ''Selçuk böyle oynamaya devam ederse olan Elmander'e olur'' diyenimi ararsın Elmander için ''düzelir'' deyip Selçuk için ''Dinlendirilmesi lazım'' ''Selçuk çok yumuşak'' diyenimi.

Gerçekler ortada burda ahkam kesmene gerek yok herkez herşeyi görüyor.

Hatta buldukça gösteriyim

Buldukça göster bakalım o zaman. '' Dinlendirilmesi lazım '' yanlış mı? Gayet doğru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt