Baris Goktas
Ulubatlı Souness
- 27 Ocak 2011
- 30.311
- 1
- 1.173
Cevap: #8 Selçuk İnan
öndeki oyuncuların performans düşüklügü bu adamı etkiliyor haliyle
öndeki oyuncuların performans düşüklügü bu adamı etkiliyor haliyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elmander kötü oynuyor suç Selçuk'un.
Melo kötü oynuyor suç Selçuk'un.
Takım kötü suç yine Selçuk'un.
Elmander lesh oynayınca bir şey yok Selçuk kötü oynayınca ouvvvv.
Nedir bu Türk futbolcuların taraftardan çektikleri ?
Merak etmeyin Selçuk'da çok kalmaz bu kulüpte.
Öf susayım görmemezlikten geleyim diyorum nedir bu aga? Serhatçılık oynamana gerek yok şimdi, kimse seni çekecek durumda değil. Kimse Selçuk'a laf atmıyor. Son haftalarda performansı kötü diyoruz. Evet bende eleştiriyorum. Eleştiriyorum ama dünya üzerinde en sevdiğim topçuların başındadır Selçuk. Bilip bilmeden sallama. O dediğin söz öyle değil ''serhat türkel adam eleştirince bir şey yok, ben adam eleştirince auvv''. Hadi gülüm benim git başka birine tutul Elmander'e falan değil.
Herşeye eyvallah da Türk futbolcusu ühühühühü diye ağlayan tipler kadar gıcık kaptığım tip yoktur. Oyuncu başarılıysa bunun Türkü Almanı yoktur. Kaç senedir Türk sporcuların başarısız olmasından çekiyor bu kulüp her branşta. Basketbolda da, voleybolda da.
Burda Selçuk kötü diyoruz hemen ardından ama zemin yüzünden diyoruz. Senin Elmander'e kuru kuru bok attığın gibi atmıyoruz boku Selçuk'a. Zemin iyi olsa Selçuk tutulmaz diyoruz. Git Sabri başlığında, Mehmet Batdal başlığında ağla türk futbolcu diye, burada değil.
selcuk boyle oynamaya devam ederse daha
cok sallayan cikar elmandere
{use at your own risk}
Serhat Türkel kim ?
Serhat Türkel kim ?
Gez bakıyım forumu görürsün ''Selçuk böyle oynamaya devam ederse olan Elmander'e olur'' diyenimi ararsın Elmander için ''düzelir'' deyip Selçuk için ''Dinlendirilmesi lazım'' ''Selçuk çok yumuşak'' diyenimi.
Gerçekler ortada burda ahkam kesmene gerek yok herkez herşeyi görüyor.
Hatta buldukça gösteriyim