#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

475833_256178344478841_100002600337322_504319_593873063_o.jpg

Saygıyla Eğiliyoruz Reis..

Dardanel=>Manisa=>Trabzon=>GALATASARAY

Tırnaklarımla kazıyarak geldim ben buraya derler ya, işte öyle bir şey.

Fenere yolla füzeyi dedim yolladı reyis daha yapacak çok işi var bu takımla

Bu adami Almanya'daki arkadaslarima anlatmaya calisiyorum ama inanmiyorlar. Cok iyi cok. Ama adamlar hakli, Türkiye Liginde iyisin diye yildiz olamassin.

Umarim Selcuk seneye bizimle olur ve SL'de herkese kalitesini gösterir.

Bu adami Almanya'daki arkadaslarima anlatmaya calisiyorum ama inanmiyorlar. Cok iyi cok. Ama adamlar hakli, Türkiye Liginde iyisin diye yildiz olamassin.

Umarim Selcuk seneye bizimle olur ve SL'de herkese kalitesini gösterir.

almanlarmı oluyor o arkadaşlar şimdi:D adamlar ligde feneri izleseler futboldan sogurlar.:D

almanlarmı oluyor o arkadaşlar şimdi:D adamlar ligde feneri izleseler futboldan sogurlar.:D

zaten bizim Ligi ciddiye almiyorlar. Galatasaray-Fenerbahce derbysi var diyorum adamlar gülüyor, cok zoruma gidiyor.

Almanyadaki derbyler daha heyecanli daha atesli diyorlar ve bu daha cok zoruma gidiyor. Sorun ama, bizim Ligi izlemeden yorum yapmalari.

Schweinsteiger gibi alman medya tarafindan abartilan oyuncuya 10000 basar.

10 senedir Bundesligaya bakiyorum,ligi iyi tanirim.Selcuk Bundesliga´da her takimda oynar,rahat oynar.Bence orda oynasada en iyi Orta Saha oyuncusu olur.

Nuri Sahin´i cok severim,sayarim ama Selcuk Nuri´den daha iyi.Ve Nuri gecen sene o Ligin en iyi oyuncu ödülünü aldi.

Tamam bizim ligde kalite diye birsey kalmadi,ama Selcugun sucu degil bu durum.Selcukda hersey var.Yani düsünsem aklima bi eksik gelmez.Hiz desem olabilir,ama öyle agir kaldigini,yavas oldugunu görmedim.Tabi bi Kanat oyuncusu gibi yardirmiyor,yardiramiyor ama o kadar da olsun artik :D.

Schweinsteiger gibi alman medya tarafindan abartilan oyuncuya 10000 basar.

10 senedir Bundesligaya bakiyorum,ligi iyi tanirim.Selcuk Bundesliga´da her takimda oynar,rahat oynar.Bence orda oynasada en iyi Orta Saha oyuncusu olur.

Nuri Sahin´i cok severim,sayarim ama Selcuk Nuri´den daha iyi.Ve Nuri gecen sene o Ligin en iyi oyuncu ödülünü aldi.

Tamam bizim ligde kalite diye birsey kalmadi,ama Selcugun sucu degil bu durum.Selcukda hersey var.Yani düsünsem aklima bi eksik gelmez.Hiz desem olabilir,ama öyle agir kaldigini,yavas oldugunu görmedim.Tabi bi Kanat oyuncusu gibi yardirmiyor,yardiramiyor ama o kadar da olsun artik :D.

bunu bende diyorum, adam zaten yanindaki adamlara pas atmaktan baska birsey yapmiyorki. Tamamen overrated !

Ama gelde anlat almanlara, inanmiyorlar, ondan en cok istegim, seneye SL'de alman takimina oynamak.

Abartmayın Schweinsteiger'e bin basar falan diye. Gökhan Gönül'ü, Dani Alves'le kıyaslayan Fenerbahçelilerle dalga geçersiniz ama böyle diyerek onlardan pek bir farkınız kalmıyor yalnız.

Golüne yazık oldu aslan parçası ,2 gündür kendime gelemiyorum tribünde selçuk yazar dediğimde umutsuz bakan gözler gol olunca üzerime çullanmıştı sana inanıyorum ,sen bu takımın tugayı hagisi olacaksın ...

Abartmayın Schweinsteiger'e bin basar falan diye. Gökhan Gönül'ü, Dani Alves'le kıyaslayan Fenerbahçelilerle dalga geçersiniz ama böyle diyerek onlardan pek bir farkınız kalmıyor yalnız.

Dani Alves kim,Schweinsteiger kim.

Gökhan kim,Selcuk kim.

Schweinsteiger hakkinda bi tek ben öyle düsünmiyorum.Kritik maclarda neden Bayern ve Alman Milli takimi her zaman kayip eden tarafdir,hele bi gidip maclara bakin.

Geri paslar,yan paslar,bos paslar atip,biraz artislik yapiyor iste.Bayern´de Gustavo-Kroos ikilisi oynarken 3 haftada 21 gol attilar.Schweinsteiger döndü ve Dortmund sampiyonlugu garantiledi.

Selcuk siradan bi türk futbolcusu olsa,Gökhan Gönül gibi,anlardim,ama adam Nuri Sahinli,Arda Turanli bi Milli Takimin en iyi oyuncusu.

Genelde bende böyle birsey yapmam, ama gercekten Schweinsteiger = overrated

Beyler üzülmeyin Selçuk'un golü güme gitti diye, Selçuk bunun intikamını fazlasıyla alır Saraçoğlun'da, karakteri bunu gerektiriyor. Gerekirse bir değil bu sefer iki tane bırakır frikikten yine de altında kalmaz. Görürsünüz buraya yazıyorum Selçuk coşacak kadıköyde.

Çok büyük adamsın çok yıllarca Ayhanları barışları izledik o bölgede beceriksiz yöneticiler yüzünden

bin basmayabilir, ama Schweinsteiger daha mı iyi diyosun sonuc olarak ?

70 milyon nufuslu ulkeden cıkmıs en iyi futbolcu, 80 milyon nufuslu Almanya'nın en iyi 3. 4. futbolcusundan neden iyi olamasın ayriyetten ?

daha mı iyi pasor Selcuk'tan ? [tabiki hayır, Selcugun Schweinsteiger'den ne eksigi var pas konusunda ? eksigi yok fazlası var hatta]

daha mı iyi orta yapıyor ? [Selcuk hayatımda gordugum en buyuk falsoculardan biridir]

daha mı iyi sut cekiyor ? [yhüooo]

daha mı iyi frikikci ? [yok deve]

daha mı iyi oyun kurucu ? [yok artık]

daha mı hızlı, cevik vs. ? [yok devenin daniskası]

desansif olarak daha mı iyi ? [olabilir, herseyde de Selcuk daha iyi olacak degil ya]

Schweinsteiger Bayern'de Selcuk Galatasaray'da diye otomatikman Bastian daha iyi olmuyor kısaca, Selcuk daha iyi oyuncu, NET.

Kaptan yapin su adami :)

Seneye seni Kaptan olarak görmek istiyorum Xelcuk hemide 5, 6, yil boyunca :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt