#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Selçuk'un mental özellikleriyle Ardanınki arasında dünyalar kadar fark var bence. Adam buz gibi çıkıyor sahaya maçıda buz gibi bitiriyor. Maşallah.

Benim demek istediğim abartma huyumuz.Schweinsteiger,Xabi Alonso gibi dünyanın en elit takımlarının maestrolarından,en kilit oyuncularından iyi göstermenin anlamı yok.Sonra 1 maç kötü oynayınca denmeyen kalmıyor,beklentiler katlanıyor.Selçuk açık konuşursak bence yarın Real´e gitse sonu Nuri gibi olur.

Benim demek istediğim abartma huyumuz.Schweinsteiger,Xabi Alonso gibi dünyanın en elit takımlarının maestrolarından,en kilit oyuncularından iyi göstermenin anlamı yok.Sonra 1 maç kötü oynayınca denmeyen kalmıyor,beklentiler katlanıyor.Selçuk açık konuşursak bence yarın Real´e gitse sonu Nuri gibi olur.

abi madridde sniejder top oynamadı. bana göre selcuk nuriden daha iyi oyuncu.

son 10 yılın en iyi transferi benim için.

Abartmanın alemi yok bugün Selçuk'u vezir edenler 1 maç kötü oynarsa rezil eder emin ol.

En iyi futbolcularda kotu maclar cıkarabilir normal bir durum bu

Abartma yok reis, hayatımda Arda Turan şundan iyidir bundan iyidir demedim bi kere olsun, daha iyi oldugu oyuncular da var, Arda'dan iyi olanlar da var, Arda da buyuk futbolcu sonuc olarak. Ben Selcugu agzım acık izliyorum, herifin yerli olduguna inanamıyorum. Schweinsteiger Euro 2008'den beri en begendigim orta sahalardan biridir, ancak Selcuk daha iyi oyuncu NET bişey bu. Real'e gitse Nuri gibi olmaz sonu, Selcuk buz adam turevi oyuncu, boyle oyuncular her takımda robot gibi oynar. Ki Nuri'den baya iyi oyuncu Selcuk. Kotu oynadıgında soyluyorum, rezil oynadı kepaze oynadı diyorum hatta en cok Selcuga kızarım burda, cunku belli herifin ne oldugu yani.

Çok çok kaliteli oyuncu ama ders çıkartalım. şımartmayalım derdim. Normalde ama selçuk için istediğin kadar öv , arda gibi bir tarafları kalmaz.Karakterinde öyle birşey yok. Selçuk belli bir performansı veriyor. Saha içinde çok ciddi iyi konsantre oluyor. Arda triplerdeydi , ve hep dünyayı ben yarattım havalarındaydı. Ben arda'yı hiç bir zaman sevemedim. Böyle şımarık olduğu için. Ve büyük kaptan falan denildiğinde uyuz oluyordum. Neyse selçuk çok çok iyi bir kazanım bizim için gerçekten...

Tam bir reis.Takım içinde lider.Herkesi uyarıyor ve motive ediyor.Gelecek sene kaptan olmalı.

Son macta attığı golün karşılığını puan olarakta alabilseydik cok daha iyi olucaktı. Eminim kendiside cok üzülmüştür öyle güzel bir golden sonra puan alamamış olmamıza. Kalan 4 macıda kazandır bize Selcuk.

Her futbolcu hakkında yorum yapıyorum ben. iyi oynadı&kötü oynadı&güzel attı falan diyorum. Ama Selçuk farklı, konuşmuyorum bile onun hakkında. Zamanında forumda devamlı takılan Burak Eren, Selçuk için ''Selçuk İnan Müridiyim'' falan demişti, aynen o hesap. Çok farklı konumda. Uzun yıllar bizimleymiş gibi, hep bizdenmiş gibi. Selçuk 1, Elmander 2. Tartışmam, tartışana lafımı söylerim.

En iyi futbolcularda kotu maclar cıkarabilir normal bir durum bu

Abartma yok reis, hayatımda Arda Turan şundan iyidir bundan iyidir demedim bi kere olsun, daha iyi oldugu oyuncular da var, Arda'dan iyi olanlar da var, Arda da buyuk futbolcu sonuc olarak. Ben Selcugu agzım acık izliyorum, herifin yerli olduguna inanamıyorum. Schweinsteiger Euro 2008'den beri en begendigim orta sahalardan biridir, ancak Selcuk daha iyi oyuncu NET bişey bu. Real'e gitse Nuri gibi olmaz sonu, Selcuk buz adam turevi oyuncu, boyle oyuncular her takımda robot gibi oynar. Ki Nuri'den baya iyi oyuncu Selcuk. Kotu oynadıgında soyluyorum, rezil oynadı kepaze oynadı diyorum hatta en cok Selcuga kızarım burda, cunku belli herifin ne oldugu yani.

Reis cevabı dün Bastian verdi Real maçında.Real´e top oynatmadı evinde,Bayern´i de maestro gibi yönetti üstüne.Selçuk reistir ama Bastian ile kıyas kabul etmez.Çok özel bir adam Schwe:yenieek:

Bastian'ı başkasıyla kıyaslamak yanlış bence. Xavi,Iniesta, Bastian'dır benim için ama Kroos kadar, Carrick kadar, Gabi Suarez kadar topçu en az Selçuk hatta çok daha iyi. Hatta Khedira kadar oynar Selçuk ama biraz ağır tabi. İspanya'da zorlansa da Liverpool,Inter gibi takımlarda rahat oynar.

galatasarayda izlediğim hatırladığım en iyi orta saha . tam bir maestro adam. fener maçında frikik olduğunda gol olacağndan o kadar emindim ki ..

Selcuk'u hepimiz seviyoruz cok da iyi oyuncu ama bence Schweinschteiger baska bir sey

Beyler abartmayalım bir sweinsteiger değil ama birçok büyük takımda rahatlıkla oynar

bastianla selçuğu kıyaslamak bana göre yersiz.arada siklet farkı var bu bir.

ikincisi selçukun stili bana göre daha farklı daha çok xabi gibi.

o yüzden mou da xabi-swayn yapmak istiyor

Kıyaslayarak veya abartarak sadece selçuk'a zarar veririz. Bi ara da medya işi gücü bırakmış messi mi arda mı kıyaslamasını yapıyordu, neticede arda sapıttı gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt