Cevap: #8 Selçuk İnan
Iyikide bi penalti atmis Schweinsteiger,skor taraftari artik Schwein>Selcuk der.
Selcuk Schweinsteiger´dan daha iyi dedigimde,Selcugun dünyanin sayili Orta Saha oyuncusu oldugu icin degil,Schweinsteiger acayip abartildigi yüzden yazdim.
Nedense Podolski,Schweinsteiger gibi oyunculari begenen o oyunculari en az izleyen kisilerdir genelde.Yada Köln ve Bayern taraftari.
Alman futbolunu severim, her zaman iyidi,ama son 20 senede Ispanya,Italya,Fransa gibi ülkelere karsi oynayamiyorlardi.Bu da Schweinsteiger gibi futbolculari oynatdiklari diye öyledi.Ama son 3-4 yilda baya bi yetenekli oyuncular cikardilar.Manuel Neuer,Boatang,MESUT ÖZIL,Mario Götze,Marco Reus vs... saysan bitmez.Ve bence su an Alman milli takimi Euro2012´de en büyük favoridir.Yani ben alman düsmani felan degilim.Ama Schweinsteiger o kadar abartiliyor ki,adami resmen Xavi gibi oyuncularlan kiyasladilar.
Yok Mourinho istemis,mistemis felan gecin bundari.
Nedense hi bi alman son 5 yilda medya´nin yazdigi kulüblere gitmedi.Özil ve Khedira haric,ondarada lafim yok zaaten.Podolski´nin transfer olmadigi takim kalmadi,en son Arsenal dediler,yine fos cikti.
Almanlar oyuncularini abartir,hele Bayern´da oynayan adamlari.
Selcuk´u Sneijder,Kaka gibi oyuncularlan kiyaslayamasiniz.Tamam golleri var,assistleri var,ama o tarz bi oyuncu degildir.Seneye 2 gol 3 assist yapsa,yine ayni seviyede oynar.
Selcuk´da Defans-Ofans uyumu cok iyi.Ne bi önlibero gibi defans´in önüne dikilip top kesiyor,ne de Ofansif orta saha oyuncusu oynuyor.Hem defansda yardim ediyor,hem önde yardimci oluyor.
Türklerin mücadeleci yapisini,müthis bi oyun zekasiyla ve karakterini birlestiren bi oyuncu.
Melo´da öyle,Selcuk´a göre daha kuvvetli,calmci ve hizli bi oyuncu,ama onun kadar zekali ve pas teknigi yok (varda ama Selcuk kadar degil).
Bence Melo-Selcuk ikisli tam 4-4-2 lük ortasaha oyunculari.Bi de Elmander gibi forvetin varsa,tam oldu.