#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Ne burak ne de hamit bu sene duran top olduğunda topun oldugu yere yaklaşmaz inş.

Hoca yumrugu vurup Duran Toplari Selcuktan baskasi kullanmiycak demeli...

Ne burak ne de hamit bu sene duran top olduğunda topun oldugu yere yaklaşmaz inş.

varya, bugun benim canimi sIktI hep hamitin falan topun basina gecmesi.

tamam, ara sira onlar da ceksin ama genelde selcuka braksinlar bu isi

gerci burakin frikigide süperdi, biraz daha hizli gitseydi , gol olabilirdi

Koskoca teknik direktör var. Bizim bildiğimizden daha fazlasını biliyorlar merak etmeyin.

varya, bugun benim canimi sIktI hep hamitin falan topun basina gecmesi.

tamam, ara sira onlar da ceksin ama genelde selcuka braksinlar bu isi

gerci burakin frikigide süperdi, biraz daha hizli gitseydi , gol olabilirdi

Burak hadi neysede Salman Hamit dinlemiyo 30-40 metre geciyo ya birak orta acsin Selcuk adam 10 numarA top kesiyo, belki gol olcak.. Hamitin boyle uzaktan kac golu var acaba? Frikikten.. Milli macti kaleci 2 x hata yapmisti o mactan sonra Hamit frikikci olmustu saka gibi..

Alternatifler deneniyor frikikte bu kadar yorum yapılacak bir mevzu değil.

duran top olayını bu kadar uzatmayın artık adamları deniyor imparator. hem zaten burak - hamit kolay kolay uzaktan gol atamıyorlar en kötü ihtimal bir süre sonra selcuk yeter diyip gecer topların basına. :)

Hakikaten bu mevzuya takan arkadaşlar var mı? Hazırlık maçı arkadaşlar deneniyor işte fark etmediniz mi Culio'da köşe vuruşlarını kullandı.. Hamit, Burak, Culio, Riera, Emre Ç gelirse Melo bazen Elmander bunlar alternatif isimler olacak uzaklığa göre Hamit, Organizasyonuna göre Burak, Melo,Elmander Açısına göre Emre, Culio, Riera bırakın bunun kararını hoca versin.. Selcuk zaten yakın ve kaleyi karşıdan gören yerlerde kimseye bırakacağını düşünmüyorum..

Ne de güzel yakıştı kaptanlık

AzSjPCvCAAAPbzO.jpg

Selçuk Reis var mı bi sıkıntın reis. Adam öldür senin için içeride yatalım reis. Sokakta oyna kaldırımda destekleyelim reis. Saygılar reis.

bu herif fenere yada bjkye kaptirsaydik, izledigim her macta hüngür hüngür aglardim herhalde

fenerliler ve bjkliler cok kiskaniyordur bizi, eminim :asd:

daha 2 yıl önce topların başına Sabri geçip tek kişilik barajı nişanlarken şimdi serbest vuruşları kim gol yapsın tartışması içerisindeyiz :asd:

Selçuk İnan

:016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt