#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

uğur ayhan diyecemde bana kızacak millet.selçuk ve meloya en iyi alternatif ama transfer sezonu kapanmadan bi alternatif almalıyız.

Melo da Selçuk da geçen senekinden daha az sorumluluk alıyolar daha az kendilerine güveniyolar gibi geldi bana.

Melo'nun ekstra defansif özelliği ile Selçuk'un ekstra ofansif özellikleri birbirini tamamlıyor...

Melo çıkana kadar maçın en iyisiydi. Sonra koskoca orta saha adamın üzerine kaldı, dolayısıyla pek verimli olamadı.

Oyunun içinde değildi pek ama 1 gol 2 asist nedir ya ? :D

Helal olsujn.

Bu maçta daha net görüldü, selçuk'u uçurmak istiyorsan melo'yu yanından çıkarmayacaksın, İyi veya kötü.. Gerekirse bu ikisini koli bandıyla birbirine yapıştıracaksın. :ka21:

meloyu formsuz olsada cıkarma hocam nolur selcuğumuzu izlemek cok keyif veriyor da o varken :D

Melo da Selçuk da geçen senekinden daha az sorumluluk alıyolar daha az kendilerine güveniyolar gibi geldi bana.

Oturması için zaman lazım, Melo net bir şekilde hazır olmaktan uzak, ister istemez etkiliyor bu durum Selçuk'u.

Zaten yapı olarak baktığımızda, hadi al topu götür, oynamayan takımı oynat tarzından çok oturmuş takımda harikalar yaratacak bir adam Selçuk.

Birkaç haftaya kalmaz, Melo & Selçuk ortaklığı üst seviyeye çıkar.

Melo veya Melo tarzında bir adam olmadığı sürece Selçuk'un hücum etkinliklerinden mahrum kalırız.

Belki Melo fiziksel açıdan iyi durumda olmadığı için oyundan alındı ama alınmasaydı bundan kötü olmazdı.

Ilk yarida Elmander´e öyle bi pas atti ki, gol olsa herkez o Assist´i konusurdu.

movie4.jpg

Adamlar ikiz ejder gibi birleşince akıyorlar

Fazla söze gerek yok, herzamanki gibiydi. Nefis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt