#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

2 kişi marke ediyordu adamı.

Melo ve Hamit toparlayınca eski haline dönecektir.

yine söylüyorum. Selcuk bireysel anlamda üst düzey bir oyuncu degil. ayni Nuri gibi. takimin ona calismasi gerek. baski yedigi anda dagiliyor. atletik degil, dönüsleri agir, topla kat edemiyor. ona bos alan yaratmak icin melo forma girmeli, hamit daha cok ortaya gelmeli.

Bencede öyle, Melo kendisine gelsin, zaten ozaman ne Melo yu kimse tutar, nede Selcuk efendiyi, cünkü ikisi birbirine cok mahkum lar, yer aciyorlar birbirine üstüne ikisi de cok teknik, artik Hamit te, var (ona da zaman lazgim bu zamanlar cok berbat) hepsi düzeldikce, daha kolay olcak.

5-6 hafta ya kadar aciliriz.

Bu arada, BAM dan Melo-Selcuk-Hamit i gördük ya buna da sükür

yine söylüyorum. Selcuk bireysel anlamda üst düzey bir oyuncu degil. ayni Nuri gibi. takimin ona calismasi gerek. baski yedigi anda dagiliyor. atletik degil, dönüsleri agir, topla kat edemiyor. ona bos alan yaratmak icin melo forma girmeli, hamit daha cok ortaya gelmeli.

Katılıyorum....

Melo form tuttukça Selçuk'un formu da artacak

bir de burak takıntısı var. umarım takımda gruplaşma olmaz. bursa maçının sonunda müthiş bbir forma rekabeti nin olduğuna dair belirtiler vardı. kadro geniş herkez oynmak istiyor. bu iyi bişey. ama topu alan kaleye vurmamalı. yardımlaşma arkadaşlıklara göre olmamalı.

Takım oyuncu tam oturmadı daha, özellikle takım savunmasında ciddi eksiklerimiz var, bu aşılsın, Selçuk kaldığı yerden üzerine koyarak devam edecektir, bireysel olarak bakmıyorum olaya.

Gayet iyidi, sallamaya gerek yok. Olusan pozisyonlarin hepsinde Selcuk vardi, uzun paslari ile oyun kuran adam Selcuk'du. O olmasa bu takim gram ilerleyemez hucumda.

gayet ok selcuk

ayrica adam robot degil, düsüste de olabilir gayet, bir kac mac düsüs yasamazsa sasiririm ben zaten.

Standart oynadı daha ne yapsın abarttığınız kadar kötü değil idi.

Eskiden tüm toplar Selçuk ile buluşurdu ancak şimdi Hamit de top almaya gelince normal olarak maç içinde ki pozisyon sayısı azalıyor..

Melo düzeldikçe ve Hamit'in performansı arttıkça çok daha iyi olacaktır...

selçuk geç form tutuyor ki geçen sezonda 2 devresinde çok daha iyi oynadı.

Öyle ve öylede olacak, zamainda dedik Elano da öyle diye (tabi demiyorum o yada bu daha iyi) ama yanindaki adamlar fark ediyor. S Inan yanina birde Mustafa Sarpi koysaydik, bakalim ne yapardi, insan futboldan küsüyor xD

bireysel anlamda ust duzey oyuncu digil ne demek tam anlamadım, calıma girismiyo falan mı

Selcuk topla kat etse birebirde adamları dizse zaten Hagi'ye niye Hagi de ki :ka21: Selcuk takımı oynatıyor aga, Xavi de hic kat etmez topla bos alan bulmadıgı zaman dunyada Xavi'ye bu kadar benzettigim bi oyuncu yok yheani o yuzden hep Xavi'yle kıyaslarm. ki Selcuk ta topu oldukca iyi saklıyo bnc Xavi'den oyle asırı bi eksigi yok bu konuda.

abi yine söylüyosun ama çok söylüyosun. sende selçuk inan takıntısı var bence. senin istediğin oyuncu profiline emre çolak uyacak.nasıl olsa tam bi ortasaha oyuncusu olacak bikaç maç sonra.fatih hoca emreyi selçuk ve meloyla birlikte oynatınca manyak bi ortasahamız olacak.:tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt