- 6 Aralık 2009
- 14.446
- 818
- 1.738
Cevap: #8 Selçuk İnan
2 kişi marke ediyordu adamı.
2 kişi marke ediyordu adamı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yine söylüyorum. Selcuk bireysel anlamda üst düzey bir oyuncu degil. ayni Nuri gibi. takimin ona calismasi gerek. baski yedigi anda dagiliyor. atletik degil, dönüsleri agir, topla kat edemiyor. ona bos alan yaratmak icin melo forma girmeli, hamit daha cok ortaya gelmeli.
yine söylüyorum. Selcuk bireysel anlamda üst düzey bir oyuncu degil. ayni Nuri gibi. takimin ona calismasi gerek. baski yedigi anda dagiliyor. atletik degil, dönüsleri agir, topla kat edemiyor. ona bos alan yaratmak icin melo forma girmeli, hamit daha cok ortaya gelmeli.
Selcuk takımı oynatıyor aga, Xavi de hic kat etmez topla bos alan bulmadıgı zaman dunyada Xavi'ye bu kadar benzettigim bi oyuncu yok yheani o yuzden hep Xavi'yle kıyaslarm. ki Selcuk ta topu oldukca iyi saklıyo bnc Xavi'den oyle asırı bi eksigi yok bu konuda.yine söylüyorum. Selcuk bireysel anlamda üst düzey bir oyuncu degil. ayni Nuri gibi. takimin ona calismasi gerek. baski yedigi anda dagiliyor. atletik degil, dönüsleri agir, topla kat edemiyor. ona bos alan yaratmak icin melo forma girmeli, hamit daha cok ortaya gelmeli.