#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

ulan nazar degecek ya bu adama,töbe bismillah

392125_10151081721169389_1214282041_n.jpg

206321_365967896817190_1452813805_n.jpg

Reis.. :ayatollah:

392125_10151081721169389_1214282041_n.jpg

206321_365967896817190_1452813805_n.jpg

Reis.. :ayatollah:

bu selçukla hamitin arasını düzeltmek lazım. milli takımda yedek klübesindede diyaloga girmiyorlar. biri anyaya bakıyor biri konyaya. onun için fatih hoca bu işi halletmeli. ben 2 sinin birbirine soguk olmasına içime sindiremiyorum. takım içinde önemli bunlar.

bu selçukla hamitin arasını düzeltmek lazım. milli takımda yedek klübesindede diyaloga girmiyorlar. biri anyaya bakıyor biri konyaya. onun için fatih hoca bu işi halletmeli. ben 2 sinin birbirine soguk olmasına içime sindiremiyorum. takım içinde önemli bunlar.

Sanmıyorum abi. Fatih hocanın olduğu yerde ne kavgalar oldu da halledildi. 2 oyuncunun arasındaki soğuklukmu halledilemeyecek? Kaldı ki öyle birsey olsa bile hemen farkedilirdi zaten. Adamlar ailelerinden cok birbirlerini görüyorlar. Ayrıca diyaloğa girmemek kıstas ise bende Semih ve Melo'yu hiçbir karede veya diyaloğa girerken görmedim. Semih'in, saha içinde Dany'i dikkate aldığınıda görmedim. Bu onların arasında soğukluk olduğunumu gösterir :)

Sanmıyorum abi. Fatih hocanın olduğu yerde ne kavgalar oldu da halledildi. 2 oyuncunun arasındaki soğuklukmu halledilemeyecek? Kaldı ki öyle birsey olsa bile hemen farkedilirdi zaten. Adamlar ailelerinden cok birbirlerini görüyorlar. Ayrıca diyaloğa girmemek kıstas ise bende Semih ve Melo'yu hiçbir karede veya diyaloğa girerken görmedim. Semih'in, saha içinde Dany'i dikkate aldığınıda görmedim. Bu onların arasında soğukluk olduğunumu gösterir :)

yok saha içindede hamit serbest vuruşu kullanacakken selçuk direk elinden alıp ben vurcam gibisinden birşeyler yaptı. tabiki bir düşmanlık yoktur ama bir sogukluk var gibi hissediorum. semih melo ne konuşcaklar. eboue aracı oluyormuş onlara:D neyse inşallah ben abartıyorumdur. sorun yoktur. bende zaten hocaya güveniyorum. skibbe felan olsa takımın halini düşünemiorum:D

Serbest vuruşları Selçuk atmalı. Gol yüzdesi çok yüksek bir oyuncumuz.

Zorla güzellik olmaz. Kişileri zorla arkadaş yapamazsın. Rekabet ortamı takım için bir handicap değil bir zenginliktir. Takımlar saygı ortamı önkoşulu ile bölünerek de güçlenir. Şu anda tüm süper lig takımlarına bir göz at, gurbetçiler, hemşeriler, eski takım arkadaşları, eskiler-yeniler vs. gibi mini gruplar oluşmuştur. Kimseye sen bunla arkadaş ol konuş diyemezsin. .

Hamit konuşmaya pek seven biri degil sanki, kısa öz konusuyor. röportajlarda bile sorulara kısa net cevap verip geçiyor.

ulan avcı eğer selçuk inan geçen seneki performansını gösteremezse . eğer inişte olursa . . bu senin yüzünden ............

arif erdemin manchester unitede attığı golü selçuk inandan bekliyoruzzzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt