Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.859
- 3.198
Cevap: #8 Selçuk İnan
ulan nazar degecek ya bu adama,töbe bismillah
ulan nazar degecek ya bu adama,töbe bismillah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
![]()
Reis.. :ayatollah:
bu selçukla hamitin arasını düzeltmek lazım. milli takımda yedek klübesindede diyaloga girmiyorlar. biri anyaya bakıyor biri konyaya. onun için fatih hoca bu işi halletmeli. ben 2 sinin birbirine soguk olmasına içime sindiremiyorum. takım içinde önemli bunlar.
Sanmıyorum abi. Fatih hocanın olduğu yerde ne kavgalar oldu da halledildi. 2 oyuncunun arasındaki soğuklukmu halledilemeyecek? Kaldı ki öyle birsey olsa bile hemen farkedilirdi zaten. Adamlar ailelerinden cok birbirlerini görüyorlar. Ayrıca diyaloğa girmemek kıstas ise bende Semih ve Melo'yu hiçbir karede veya diyaloğa girerken görmedim. Semih'in, saha içinde Dany'i dikkate aldığınıda görmedim. Bu onların arasında soğukluk olduğunumu gösterir![]()
Durduk yere element uydurmayalım yok birşey işte..
durduk yere bişey uydurmadım abartma. ben burda olay yaratacak biri degilim ergun abi.

Kuş musun yoksa sen![]()
evet anka kuşu![]()
Zorla güzellik olmaz. Kişileri zorla arkadaş yapamazsın. Rekabet ortamı takım için bir handicap değil bir zenginliktir. Takımlar saygı ortamı önkoşulu ile bölünerek de güçlenir. Şu anda tüm süper lig takımlarına bir göz at, gurbetçiler, hemşeriler, eski takım arkadaşları, eskiler-yeniler vs. gibi mini gruplar oluşmuştur. Kimseye sen bunla arkadaş ol konuş diyemezsin. .bu selçukla hamitin arasını düzeltmek lazım. milli takımda yedek klübesindede diyaloga girmiyorlar. biri anyaya bakıyor biri konyaya. onun için fatih hoca bu işi halletmeli. ben 2 sinin birbirine soguk olmasına içime sindiremiyorum. takım içinde önemli bunlar.
bu selçukla hamitin arasını düzeltmek lazım. milli takımda yedek klübesindede diyaloga girmiyorlar. biri anyaya bakıyor biri konyaya. onun için fatih hoca bu işi halletmeli. ben 2 sinin birbirine soguk olmasına içime sindiremiyorum. takım içinde önemli bunlar.
ulan avcı eğer selçuk inan geçen seneki performansını gösteremezse . eğer inişte olursa . . bu senin yüzünden ............